اخبار مهم دیگر
تنها راه بقای آکادمیک در هزاره سوم بین‌المللی‌سازی است
دکتر زالی:
تنها راه بقای آکادمیک در هزاره سوم بین‌المللی‌سازی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در هزاره سوم بقای آکادمیک به جز بین‌المللی‌سازی مسیر دیگری ندارد، تسلط در برقراری ارتباط، سلیقه شناسی، مخاطب شناسی، آشنایی به متدهای یادگیری نوین، تسلط به روانشناختی مخاطب، متناسب سازی کوریکولوم و محتوای آموزشی در تناسب با مخاطب را از دیگر شاخص‌های یک استاد بین الملل عنوان کرد.
ضرورت تدوین بسته نظارت الکترونیکی بر داروخانه‌ها
رییس دانشگاه تاکید کرد؛
ضرورت تدوین بسته نظارت الکترونیکی بر داروخانه‌ها
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تعداد بالای داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه و تاکید بر ضرورت الکترونیک‌سازی نظارت‌ها خواستار تدوین بسته نظارت الکترونیکی بر داروخانه‌ها شد.
مسمومیت؛ نتیجه اشتباه شستن این میوه خوشرنگ تابستانی
مسمومیت؛ نتیجه اشتباه شستن این میوه خوشرنگ تابستانی
مدیرگروه ترجمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه پیدا کردن بهترین روش تمیز کردن و شستن توت فرنگی بسیار مهم است، گفت: ظهور بیماری‌های ویروسی و عفونی موجب شده تا روش‌های شستن انواع توت بیشتر از همیشه اهمیت پیدا کند.
پنجمین جشنواره بهره وری دانشگاه برگزار می‌شود
پنجمین جشنواره بهره وری دانشگاه برگزار می‌شود
پنجمین جشنواره دانشگاه بهره‌ور 22 تا 25 اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود.
افزایش فرصت یاددهی و یادگیری؛جدیدترین هدف آموزشی دانشگاه
معاون آموزشی دانشگاه مطرح کرد؛
افزایش فرصت یاددهی و یادگیری؛جدیدترین هدف آموزشی دانشگاه
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با مرور راهبردها و اهداف آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: متناسب با هفت راهبرد دانشگاهی، هفت هدف برای آن تدوین شده است که در سال جاری با توجه به شعار مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم، افزایش فرصت یاددهی و یادگیری به عنوان هدف هشتم آموزشی دانشگاه تعریف شد.
برگزیدگان هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که صبح امروز در تالار امام خمینی(ره) برگزار شد از فرایندهای آموزشی و گروه‌های آموزشی برتر دانشگاه تقدیر شد.
جامعه‌نگری؛ رویکرد رایج اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
وزیر بهداشت مطرح کرد:
جامعه‌نگری؛ رویکرد رایج اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
وزیر بهداشت در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه با تاکید بر ضرورت تعریف ماموریت‌ها بر اساس نیاز مردم در دانشگاه‌ها گفت: این جامعه‌نگری از همان ابتدا در میان اساتید مطرح دانشگاه‌ علوم پزشکی شهید بهشتی وجود داشت.
برگزاری هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز 18 اردیبهشت ماه با حضور دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه، دکتر حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی دانشگاه و جمعی از مسئولان و اساتید پیشکسوت دانشگاه برگزار و از فرایندها و گروه‌های آموزشی برتر تقدیر شد.
باید و نبایدهای غذاهای کنسروی
باید و نبایدهای غذاهای کنسروی
دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: از مصرف قوطی‌ کنسروهایی با سطح چرب، بادکرده، دارای نشتی و یا با ظاهر غیر نرمال و دارای کف جدا پرهیز کنید.
از دست دادن یک دندان در هر بارداری؛ باوری غلط یا درست؟
اخبار سلامت
از دست دادن یک دندان در هر بارداری؛ باوری غلط یا درست؟
عضو گروه پزشکی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشگاه علوم شهیدبهشتی با بیان این که این باور که در هربارداری مادر یک دندان را از دست می دهد از اساس غلط است، گفت: این موضوع که بارداری باعث می شود جنین از کلسیم برداشت کند و دندان از بین برود کاملا اشتباه است.
نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی نقش تغذیه مناسب را در کاهش علایم و جلوگیری از پیشرفت بیماری آسم موثر عنوان کرد.
300 میلیون نفر در جهان با آسم دست و پنجه نرم می‌کنند
روز جهانی آسم و آلرژی؛
300 میلیون نفر در جهان با آسم دست و پنجه نرم می‌کنند
فوق تخصص آسم و آلرژی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه آسم یک بیماری التهابی مزمن مجاری تنفسی است، از ابتلای حدود 300 میلیون نفر در جهان و 12 درصد ایرانیان به آسم خبر داد.