دانشکده تغذیه

تربيت افراد متخصص در زمينه علوم تغذيه با توانمندی مديريت علمي و تخصصي در آموزش و ارایه خدمات تغذيه از مهم‌ترین اهداف و وظایف دانشکده تغذیه دانشگاه می باشد. همچنین ارتقای آگاهي و مهارت تغذيه‌اي از طريق تحقيق و ساير فعاليتهاي پژوهشي، آموزش متخصصين کنترل کیفی مواد غذايي مطلع از آخرين اطلاعات تكنولوژي، امنيت و كنترل كيفي مواد غذايي د رراستای دستيابي به بالاترين استانداردهاي ملي و بين‌المللي آموزشي و تخصصي؛ تقويت توانايي فارغ‌التحصيلان در برآوردن نيازهاي تكنولوژي توليد، كنترل كيفيت و امنيت غذايي در جامعه و همچنین حفظ و بهبود وضع سلامت در سطح جامعه از دیگر وظایف این دانشکده است که از طریق تربیت متخصص در رشته های تغذیه و علوم و صنايع غذايي در شاخه كنترل كيفي و بهداشتي در سطوح کارشناسی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد ودکتری تخصصی در هردو رشته انجام می پذیرد .

رشته‌ها و مقاطع تحصیلی در این دانشکده شامل موارد زیر است:

رشته علوم تغذیه و صنایع غذایی از مقطع کارشناسی تا دکتری

رشته علوم و صنایع غذایی غذایی از مقطع کارشناسی تا دکتری

رشته سیاستگذاری غذا و تغذیه در مقطع دکتری

امكانات و فضاي آموزشي

در این دانشکده 13 كلاس آموزشي براي دانشجويان كارشناسي و كارشناسي ارشد و يك كلاس مجزا براي دانشجويان دكترا اختصاص يافته است.

آزمایشگاه‌های دانشکده تغذیه دانشگاه مشتمل بر بخش‌هاي زير است:

آزمایشگاه آموزشي- تجزیه‌ي مواد غذایی؛ آزمایشگاه آموزشي- بیوشیمی؛ آزمایشگاه آموزشي- کنترل کیفی مواد غذایی؛ آزمایشگاه آموزشي- میکروب‌شناسي مواد غذایی؛ آزمایشگاه تحصيلات تكميلي تغذيه- بيوشيمي و كشت سلول؛ آزمایشگاه تحصيلات تكميلي تغذيه- حيوانات آزمايشگاهي؛ آزمايشگاه تحصيلات تكميلي صنايع غذايي- ميكروب‌شناسي؛ آزمايشگاه تحصيلات تكميلي صنايع غذايي- كروماتوگرافي؛ آزمايشگاه تحصيلات تكميلي صنايع غذايي- بافت‌شناسي.

همچنین این دانشکده دارای مجتمع پایلوت پلنت انستیتو و دانشکده می‌باشد، اين مجتمع شامل مجموعه‌اي از دستگاه‌هاي توليدي محصولات گوناگون غذايي در مقياس آزمايشگاهي است و توسط شوراي پايلوت انستيتو و دانشكده اداره مي‌شود.

كتابخانه دانشكده تغذيه نیز داراي پيشينه 40 ساله مي‌باشد.اين كتابخانه در دو طبقه به مساحت حدود 700 مترمربع بنا شده است.كتابهاي مجموعه حدود 10000 جلد كتاب فارسي و حدود 6000 جلد كتاب لاتين مي‌باشد. مجلات لاتين  حدود 259 عنوان و مجلات فارسي حدود 160 عنوان مي‌باشد.مجموعه شامل حدود 550  عنوان پايان نامه كارشناسي ارشد و دكتري و حدود 480 عنوان طرح تحقيقاتي در رشته هاي تغذيه و صنايع غذايي است. منابع ديجيتال كتابخانه شامل پايان نامه، اسناد وكتب الكترونيكي لاتين  به تعداد  3000 فایل مي‌باشد.

همچنین سايت رايانه، سه فضا شامل محل عمومي رايانه‌اي (عمدتا ويژه‌ي دانشجويان كارشناسي)، اتاق ويژه‌ي دانشجويان كارشناسي ارشد و اتاق ويژه‌ي دانشجويان دكترا است.

 

نشاني دانشكده:تهران،شهرک قدس(غرب)، بلوار شهید فرحزادی، خیابان شهید حافظی (ارغوان غربی) پلاک 7. تلفن:22360656-22357484