صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات 
 


>کتاب "آسیت بدخیم" را ورق بزنید و با آن بیشترآشنا شوید

کتاب

کتاب "آسیت بدخیم" با مقدمه ای از استاد دکترمحمد اسماعیل اکبری به همت دکتر پرستو حاجیان (متخصص رادیوتراپی- آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر حمیدرضا میرزایی (دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) توسط انتشارات دانشگاه در زمستان 1393 به رشته تحریر درآمده است. 
در کتاب حاضر سعی شده به شکلی ساده و گویا در زمینه بررسی علل ایجاد کننده آسیت بدخیم، روش های تشخیص و درنهایت انواع درمان های رایج در این زمینه توضیحاتی برای خوانندگان محترم ارایه شود. 
نویسنده در توضیح کلی آسیت بیان می کند: " آسیت "به معنای تجمع مایع درحفره صفاقی است. اتیولوژی آسیت تازه تشخیص داده شده شامل سیروز، نارسایی احتقانی قلب، نفروز، پانکراتیت، پروسه های عفونی، شرایط خوش خیم ژنیکولوژیک و بدخیمی ها می باشد. آسیت بدخیم10-7 درصد تمامی علل آسیت را شامل می شود و اغلب با مراحل انتهایی خیلی از نئوپلاسم ها مثل پستان؛  روده بزرگ؛  ریه؛  تخمدان؛  لوزالمعده و معده همراهی دارد. طی چهل سال گذشته بقای پنج ساله و مراقبت های درمانی در بسیاری ازسرطان ها، روند روبه رشد داشته است. درعین حال هنوز هم بیمارانی وجود دارند که دچار سرطان های عود کرده و یا انواع متاستازها بوده و با مشکلات فراوانی روبرو می باشند. تجمع مایع در شکم به خودی خود علل مختلفی دارد که 85 درصد آن در زمینه سیروز اتفاق می افتد، اما سرطان بعنوان تنها عامل ایجاد مایع در شکم یا همان آسیت بدخیم، حدود 7 درصد موارد را به خود اختصاص می دهد و اغلب در زمینه مرحله پیشرفته سرطان هایی نظیر تخمدان، ریه، پستان، دستگاه گوارش دیده می شود. 
همچنین لازم به ذکر است که سرفصل هایی نظیر: آسیت بدخیم، پاتوفیزیولوژی، تشخیص، درمان آسیت بدخیم، دیورتیک ها، تغذیه، پاراسنتز، درمان ضد تومور، درمانهای بیولوژیک، شیمی درمانی داخل کاویتاری و. . .،  ازجمله بخش های مهمی هستند که در کتاب مذکور به آنها پرداخته شده است. 
علاقمندان به تهیه کتاب نیز می توانند به محل انتشارات دانشگاه واقع در ولنجک- جنب بیمارستان طالقانی- قبل از درب ورودی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فروشگاه و انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراجعه کنند و یا با شماره ۲۲۴۳۷۸۸۳ جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرند. 
برای مشاهده برخی صفحات کتاب روی تصویر زیر کلیک کنید: