صفحه اصلي > اخبار

در دوازدهمین کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم مطرح شد/ اختلال عملکرد تیروئید در زنان شایع تر از مردان است
دوازدهمین کنگره بین المللی بیماریهای غدد درون ریز و متابولیسم با حضور محققان و اساتید داخلی و خارجی اين حوزه، 23 آبان ماه در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
 ١٣٩٧/٠٨/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
سومین کنگره "سلامت مردان" و یازدهمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری ("ناباروری مردان- سرطان های شایع") برگزار می شود
سومین کنگره "سلامت مردان" و یازدهمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری" ناباروری مردان- سرطان های شایع"؛ 3-1 اسفندماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار می شود.
 ١٣٩٧/٠٨/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
نشست معاونین دانشجویی- فرهنگی و آموزشی دانشگاه با دبیران شورای صنفی دانشجویان
دبیران شورای صنفی دانشجویان دانشگاه؛ دغدغه های خود را با معاونین دانشجویی- فرهنگی و آموزشی دانشگاه درمیان گذاشتند.
 ١٣٩٧/٠٨/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
از رادیولوژیست های بیمارستان امام حسین(ع) تقدیر شد
هم زمان با روز جهانی رادیولوژی(تصویربرداری) با حضور مدیر بیمارستان و مسوولان بخش ها از همکاران رادیولوژی بیمارستان امام حسین (ع) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شد.
 ١٣٩٧/٠٨/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
کلاس" احتیاطات استاندارد از HIV/ AIDS "برگزار شد
کلاس احتیاطات استاندارد از HIV/AIDS با هدف ارتقاء سلامت و آگاهی کارکنان بیمارستان شهدای تجریش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، شنبه 19 آبان ماه برای گروه هدف پرستار، ماما، کاردان و کارشناس رادیولوژی و آزمایشگاه و کارشناس امور بیمارستانها برگزار شد.
 ١٣٩٧/٠٨/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>