صفحه اصلي > اخبار

معاون درمان دانشگاه در سومین روز از تعطیلات نوروزی از بیمارستان امام حسین (ع) بازدید کرد
دکتر سید هادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه به همراه رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در سومین روز از فروردین ماه از بیمارستان امام حسین (ع) بازدید کرد.
 ١٣٩٨/٠١/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
حضور مستمر 150 پزشک در بیمارستانها در ایام نوروز/ تاکنون بیش از 6 هزار نفر به اورژانس مراکز درمانی دانشگاه مراجعه کرده اند
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه ضمن تشریح مجموعه اقدامات حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در طرح سلامت نوروزی، از مراجعه 6 هزار و 33 نفر از آغاز تا پایان روز اول تعطیلات نوروزی به اورژانس مراکز درمانی دانشگاه خبر داد.
 ١٣٩٨/٠١/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
بازديد سرزده معاون درمان دانشگاه از پايگاه هاى اورژانس جاده اى ١١٥ و مراکز درمانی
دكتر ميرهاشمى معاون درمان دانشگاه علوم پزشكى شهيد بهشتي به همراه هيات همراه در روز اول فروردين ماه ١٣٩٨ با سفر به شرق استان تهران، ضمن بازديد از پايگاه هاي اورژانس جاده اى ١١٥ از مراكز درمانى شهيد ستاري قرچك، شهيد مفتح ورامين، شهداي پاكدشت و درمانگاه شهيد مهتدي بازديد كردند.
سومین آزمون الکترونیکی دستیاران طب اورژانس به صورت KFP برگزار شد
سومین آزمون الکترونیکی KFP دستیاران طب اورژانس با همکاری واحد آموزش دانشکده پزشکی در مرکز انفورماتیک دانشکده پزشکی به صورت اینترنتی برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠١/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
بازدید از روند ارائه خدمات بهداشتی شهرستانهای شرق تهران در ایام نوروز
معاون اجرائی معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از شبکه های بهداشت و درمان پردیس و دماوند به منظور بررسی روند ارائه خدمات در تعطیلات نوروز بازدید کرد.
 ١٣٩٨/٠١/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>