صفحه اصلي > اخبار

بیمارستان صحرایی مسیح دانشوری برای ارائه خدمات گسترده تر به بیماران کرونایی راه اندازی شد
رییس بیمارستان مسیح دانشوری از راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در این مرکز به منظور ارائه خدمات حداکثری به بیماران کرونایی خبر داد.
 ١٤٠٠/٠١/٣١ - نظرات : ٠متن کامل >>
وضعیت قرمزتر از قرمز
پیک چهارم کرونا و افزایش مبتلایان و جانباختگان این ویروس باعث شده شهر تهران و اکثر نقاط کشور در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته و بیمارستان ها روزهای پرچالش و پر التهابی را تجربه کنند.
 ١٤٠٠/٠١/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
اختصاص بخش های بستری به فضای قرنطینه در بیمارستان شهدای تجریش
در نشستی با حضور مسئولان بیمارستان شهدای تجریش موضوع اختصاص بخش های بستری به فضای قرنطینه در موج چهارم بیماری کووید 19 بررسی شد.
 ١٤٠٠/٠١/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
تشخیص کرونا در کودکان مشکل تر است/ خطرناکترین علائم کرونا در کودکان را بشناسید
رییس بخش ریه کودکان بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه تشخیص کرونا در کودکان مشکل تر است، گفت:هرچند در اغلب موارد بیماری در کودکان خود به خود بهبود می یابد، اما کودکان می توانند به یک منبع عمده جهت انتقال و ابتلای بعدی بزرگسالان تبدیل شوند.
 ١٤٠٠/٠١/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
ثبت بیش از یک میلیون تست تشخیصی کرونا در آزمایشگاه های دانشگاه
مدیر نظارت بر آزمایشگاه های تشخیص طبی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که کارکنان آزمایشگاه ها نوک پیکان مقابله با کرونا هستند، گفت: انجام بیش از یک میلیون تست تشخیصی کرونا از زمان شروع پاندمی کووید 19 تا به امروز تنها گوشه ای از خدمات آزمایشگاهی و تشخیصی مدافعان سلامت در دانشگاه است.
 ١٤٠٠/٠١/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>