صفحه اصلي > اخبار

وبینار گروه آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار می شود
وبینار بررسی تجارب درس آموخته های کشور سنگاپور در مقابله با کووید 19 توسط دانشکده بهداشت و ایمنی اول مهرماه برگزار می شود.
 ١٣٩٩/٠٦/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
چه کسانی نباید ماسک بزنند؟
افرادی که نمی‌توانند بدون استفاده از کمک ماسک را از صورت‌شان بردارند، شامل نوزادان و کودکان خردسال و همچنین افرادی که دچار سختی تنفس هستند، نباید از ماسک استفاده کنند.
 ١٣٩٩/٠٦/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
زنگ خطر ابتلا به چاقی در پی کم تحرکی کرونایی در دانش آموزان/کودکانی که دیر می خوابند چاق ترند
متخصص تغذیه و رژیم درمانی کودکان نسبت به چاقی دانش آموزان در دوران کرونا هشدار داد و گفت: کم تحرکی، تماشای تلویزیون، بازی با کامپیوترو موبایل و فعالیت‌های نشسته والگوی غذایی نامناسب، باعث شده کودکان و نوجوانان ما روز به روز چاق‌تر شوند.
موج سوم کرونا پرقدرت تر از دو موج قبل پا به میدان گذاشته است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه موج سوم کرونا پرقدرت تر از دو موج قبل پا به میدان گذاشته است، بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی توسط مردم تاکید کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار کمتازیا در دانشکده پیراپزشکی
کارگاه آموزشی روش نصب و کار با نرم افزار تولید محتوای camtasia ویژه اساتید و مدرسان دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.