صفحه اصلي > اخبار

دکتر زرقی: ثبت اطلاعات 4 بیماری در دانشگاه/خیرین به حوزه پژوهش وارد شوند
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه خیرین کمتر در کارهای پژوهشی وارد می‌شوند، گفت: در حال حاضر مشارکت در کارهای پژوهشی نتایج عمیق‌تری نسبت به ساخت بناهای درمانی دارد.
 ١٣٩٧/١٠/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
لزوم ذائقه سازی در سال‌های ابتدایی زندگی کودکان/حداکثر میزان مجاز مصرف قند و شکر روزانه 25 گرم است
کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه، ذائقه سازی در کودکان زیر 2 سال را اصلی بسیار مهم برشمرد و گفت: مصرف تنقلات در کودکان باید کنترل شود.
 ١٣٩٧/١٠/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
جلسه ماهانه پایگاه‌های برون‌سپاری برگزار شد/ لزوم تکمیل تلفن اطلاعات مراجعه‌کنندگان در سامانه سیب تا پایان دی‌ماه
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شمیرانات ضمن اشاره به معرفی مراقبین سلامت پایگاه‌ها و ورود به برنامه‌های کافه گفت‌وگو برج‌های موجود در منطقه یک بر لزوم تکمیل تلفن همراه مراجعه‌کنندگان در سامانه سیب تا پایان دی‌ماه تأکید کرد.
 ١٣٩٧/١٠/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
ایرانی‌ها 2 برابر میزان توصیه‌شده نمک مصرف می‌کنند/پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر با رعایت الگوی صحیح تغذیه‌ای
سحر اسماعیلی دورانی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه رعایت الگوی صحیح تغذیه‌ای را باعث پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد.
 ١٣٩٧/١٠/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
آموزش کارکنان یک فروشگاه‌ اینترنتی معروف با نحوه استعلام اصالت کالا
دوره آموزشی نحوه استعلام برچسب اصالت کالا و سامانه تی تک برای کارکنان یک فروشگاه معروف اینترنتی توسط معاونت‌ غذا و داروی دانشگاه‌ علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
 ١٣٩٧/١٠/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>