صفحه اصلي > اخبار

حرف زدن در مترو به گسترش کرونا کمک می کند
خودداری از صحبت کردن با دیگران و همچنین عدم برقراری تماس تلفنی در مترو می تواند باعث محدود کردن گسترش کووید 19 شود.
 ١٣٩٩/١١/٠٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
وبینار علمی خونریزی های گوارشی و نحوه مدیریت و درمان آن برگزار می شود
وبینار علمی خونریزی های گوارشی و نحوه مدیریت و درمان آن هشتم بهمن ماه ٩٩ برگزار می شود.
 ١٣٩٩/١١/٠٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
وبینار ارگونومی اداری و راهکارهای پیشگیری از مشکلات عضلانی اسکلتی برگزار می شود
نخستین وبینار ارگونومی اداری و راهکارهای آن برای پیشگیری از مشکلات عضلانی اسکلتی هفتم بهمن ماه 99 برگزار می شود.
 ١٣٩٩/١١/٠٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
پاسخ ایمنی بدن؛ فاکتور تعیین کننده ریزش مو در بهبودیافتگان کرونا/ فریب ترفندهای تبلیغاتی شامپوهای ضد ریزش مو را نخورید
متخصص پوست، مو و زیبایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که ریزش مو یکی از عوارض کروناست، گفت: معمولا ریزش موی ایجاد شده ناشی از بیماری ویروسی کووید19 ممکن است تا دوماه بعد از بهبودی نیز ادامه دار باشد ولی در نهایت سیستم ایمنی و پاسخ بدن به ویروس تعیین می کند که آیا پس از ابتلا به COVID-19دچار ریزش مو می شوید یا خیر.
برگزیدگان مسابقات ورزشی روز دانشجو اعلام شد
مدیر تربیت بدنی دانشگاه اسامی هفت دانشجوی برگزیده مسابقات ورزشی مجازی که به مناسبت روز دانشجو برگزار شد را اعلام کرد.