صفحه اصلي > اخبار

اعلام آمادگی دانشگاه از گسترش تعاملات علمی پژوهشی با کشور فرانسه
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با رایزن علمی و فرهنگی سفارت فرانسه، در خصوص حفظ و توسعه ارتباطات و گذراندن دوره های علمی تعدادی از اساتید و محققین برجسته این دانشگاه در کشور فرانسه اعلام آمادگی کرد.
 ١٣٩٨/٠٩/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
دیدار هیئت رییسه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با رییس دانشگاه
طی دیدار هیات رییسه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر همکاری‌های مشترک بین دو سازمان در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تاکید شد.
 ١٣٩٨/٠٩/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
در حال حاضر ۸ مرکز آموزشی فلوشیپ بیهوشی قلب در کشور فعال است
رئیس انجمن بیهوشی قلب ایران از وجود فلوشیپ بیهوشی قلب در تمامی مراکز جراحی کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر ۸ مرکز آموزشی فلوشیپ بیهوشی قلب در کشور فعال است.
 ١٣٩٨/٠٩/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
شورای روسا و معاونان آموزشی بیمارستان شهدای تجریش برگزارشد
شورای روسا ومعاونان آموزشی مرکز پزشکی شهدای تجریش با حضور رییس مرکز، معاونان درمان و آموزش ، روسا و معاونان آموزشی بخش های بستری، مدیر و مترون بیمارستان برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
اهمیت غربالگری رتینوپاتی درنوزادان نارس بررسی شد
سمینار رتینوپاتی در نوزادان نارس با حضور اساتید و متخصصان چشم پزشکی، نوزادان و بیهوشی بیمارستان های دولتی و غیردولتی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>