صفحه اصلي > اخبار

صفر تا صد تغذیه دانش آموزان در مدرسه/مغز کودکان را با صبحانه بیدار کنید!
میترا ابتهی کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه دانش آموزان روزانه بطور قابل توجهی به پروتئین و انرژی نیاز دارند، گفت: تامین مواد مغذی اعم از ویتامین ها و املاح معدنی از جمله ویتامین A و D و آهن، روی، ید و کلسیم در دانش آموزان نقش مهمی در رشد و تکامل مغزی و جسمی دارد.
کارگاه کمک به تنفس نوزاد در بیمارستان مهدیه برگزار شد
کارگاه آموزشی کمک به تنفس نوزاد (Helping Baby Breathe )با حضور کارشناسان مامایی و پرستاری بیمارستانهای مختلف در مرکز پزشکی، آموزشی ودرمانی مهدیه برگزار شد.
کارگاه "مهارت های تحصیلی" در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد
به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده دندانپزشکی و مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه، کارگاه مهارت های تحصیلی برای دانشجویان این دانشکده،26 شهریورماه برگزار شد.
جلسه خیرین در بیمارستان کودکان مفید برگزار شد
این نشست با حضور مهندس پروانی مدیریت مرکز، دکتر کرباسیان رئیس گمرک کل کشور، دکتر احمدیان مدیرعامل محک و دکتر امیر قاصر مدیر عامل گروه شرکت های گرایش تازه کیش برگزار شد.
 ١٣٩٧/٠٦/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری "همایش دیابت" باحضور مهدی پاکدل سفیر دیابت/ پذیرش ماهانه 634 بیمار دیابتی در بیمارستان مهدیه
واحد دیابت بیمارستان مهدیه با پذیرش متوسط ماهانه 634 بیمار که به طور رایگان توسط متخصصین و پزشکان مرکز ویزیت می شوند، درحال خدمت رسانی به بیماران دیابتی است.
 ١٣٩٧/٠٦/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>