صفحه اصلي > اخبار

دستاوردهاي شرکت های دانش بنیان برای رفع نیازهای نظام سلامت و مردم ستودنی است
فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهر تهران اظهار داشت: در روزهای اخیر شاهد دستاوردهای بزرگی از شرکت های دانش بنیان در راستای رفع نیازهای مردم و جامعه پزشکی در عرصه خدمت رسانی، تشخیص، درمان و پیشگیری هستیم.
آغاز به کار واحد نمونه گیری کووید 19 در مرکز بهداشت شرق تهران
همزمان با روز جهانی بهداشت واحد نمونه گیری بیماری کرونا در مرکز خدمات جامع سلامت شهری لیله القدر شروع به کار کرد.
پیام تبریک معاون امور بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز جهانی بهداشت
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، همزمان با فرارسیدن 18 فروردین ماه، روز جهانی بهداشت طی پیامی ضمن تبریک به کارکنان بهداشتی دانشگاه، از زحمات ایشان در راستای ارتقا سلامت تقدیر کرد.
آموزش دستورالعمل های گندزدایی و سالم سازی محیط شهری به سپاه جماران
نشست هماهنگی ثبت اقدامات گندزدایی و سالم سازی محیط در سامانه سیب با مسئولان بسیج سپاه ناحیه جماران در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات برگزار شد.
اقدامات شبکه بهداشت و درمان پردیس درراستای پیشگیری از کووید19
شبکه بهداشت و درمان پردیس در راستای طرح پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس اقدامات و فعالیتهای متعددی را انجام داده است.