صفحه اصلي > اخبار

انتقال هوایی 70 زائر اربعین به بیمارستانهای دانشگاه
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه از پذیرش و انتقال 70 مصدوم از زائران اربعین حسینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبرداد.
مانور پناه گیری صحیح و تخلیه امن در دانشگاه برگزار شد
همزمان با هفته ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی در مرکز بهداشت شرق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی مانور پناه گیری صحیح و تخلیه امن برگزار شد.
استفاده طولانی از هندزفری های بدون سیم؛ تهدیدی برای شنوایی
عضوهیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه گوش دادن به صدای بلند با هندزفری باعث از بین رفتن حساسیت گوش می شود، گفت: اگر افراد مجبور به استفاده از هندزفری بدون سیم هستند باید زمان استفاده از آن را به حداقل ممکن کاهش داده و از صحبت های غیرضروری با تلفن همراه به وسیله هندزفری بدون سیم پرهیز کنند.
 ١٣٩٨/٠٧/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کارگاه های پرستاری در کنگره بین المللی بیماریهای ریوی، مراقبتهای ویژه و سل
شمسی نصیری سوپروایزر آموزشی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری از برگزاري کارگاههای ویژه مراقبتهای پرستاری در نهمین كنگره بين المللي بيماريهاي ريوي، مراقبتهاي ويژه و سل خبر داد.
 ١٣٩٨/٠٧/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری جلسه انجمن جراحان عروق در مرکز پزشکی شهدای تجریش
نشست هیات مدیره انجمن جراحان عروق ایران با حضور دکتر محمدرضا کلانتر معتمدی رئیس انجمن و سایر اعضا، اساتیدوفلوشیپ های جراحی عروق درمرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٧/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>