صفحه اصلي > اخبار

نشست تخصصی تعیین کننده ها و مشکلات میل جنسی برگزار می‌شود
نشست تخصصی تعیین کننده ها و مشکلات میل جنسی چهار تیر ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.
اولین همایش "طب فراگیر، کارآفرینی و اشتغال" برگزار می‌شود
اولین همایش "طب فراگیر، کارآفرینی و اشتغال" با هدف آشنایی با حوزه طب فراگیر و سه گروه از مهم‌ترین رشته‌های آن از جمله آروماتراپی، هومیوپاتی، بیوتراپی، ارتباط با صاحب‌نظران، کارآفرینان و اساتید حوزه‌های مذکور برگزار می شود.
نخستین جلسه امر به معروف و نهی از منکر با حضور دکتر خدادوست برگزار شد
در نخستین جلسه امر به معروف و نهی از منکر، اعضا به تبادل نظر پرداختند.
اولین جلسه آموزشی در خصوص طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا برگزار شد
براساس گانت پیش بینی برنامه آموزشی مجریان در طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا، اولین جلسه آموزشی- اطلاع رسانی طرح ویزه کارشناسان فنی ستاد و مسئولان مراکز خدمات جامع سلامت، با حضور دکتر بصیری، پزشک آموزش دیده طرح در تاریخ 30/02/98 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٢/٣١ - نظرات : ٠متن کامل >>
تجلیل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه به عنوان روابط عمومی برتر در نخستین مجمع روابط عمومی های شرق تهران
نخستین مجمع منطقه ای روابط عمومی های شرق استان تهران با حضور فرماندار فیروزکوه ،فرماندار دماوند ،معاون سیاسی فرمانداری پردیس و مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری تهران به میزبانی شهر دماوند برگزار شد.