صفحه اصلي > اخبار > اخبار دانشگاه

رییس دانشگاه درگذشت شهیدخدمت دکتر غلامحسین نادری را تسلیت گفت
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در پیامی درگذشت شهیدخدمت دکتر غلامحسین نادری استاد گروه ارولوژی دانشگاه تهران را به خانواده ایشان، شاگردان، جامعه پزشکی و دانشگاهیان تسلیت گفت.
 ١٣٩٩/٠٤/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
محیط های بسته؛ مهمترین فاکتور گسترش کرونا/ تقلیل ظرفیت کارکنان و ساعات کاری دو پیشنهاد اصلی ستاد مقابله با کرونای پایتخت
فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به محیط های بسته به عنوان مهمترین فاکتور برای گسترش کرونا تاکید کرد: به هر شکلی باید از تجمع افراد در محیط های بسته، مسقف و کوچک بدون داشتن تهویه مناسب جلوگیری کرد.
 ١٣٩٩/٠٤/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
وزیر بهداشت: باید با روشی هنرمندانه‌تر مردم را به رعایت شیوه‌ نامه های بهداشتی تشویق کنیم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در جلسه اضطراری ستاد کرونای پایتخت گفت: روشی هنرمندانه‌تر می‌خواهیم تا مردم را به رعایت شیوه‌های بهداشتی تشویق کنیم. باید برای افزایش فاصله گذاری هوشمند، نظارت بر پروتکل‌های اصناف و استفاده از ماسک به عنوان اولین راهکار‌های کنترل کرونا وقت ویژه بگذاریم.
 ١٣٩٩/٠٤/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه: فعالیت های دانشگاهی باید دارای پیوست فرهنگی باشد
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در کمیته تخصصی شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تاکید کرد: تمامی فعالیت های دانشگاهی باید پیوست فرهنگی داشته باشد.
 ١٣٩٩/٠٤/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
دکتر زالی: اصرار بر اعمال محدودیت ها در دستورکار ستاد فرماندهی مقابله با کروناست
دکتر زالی با بیان این که اصرار بر اعمال محدودیت ها در دستورکار ستاد فرماندهی مقابله با کروناست خواستار لغو آزمون های حضوری دانشگاهها و افزایش سطح تراکنش های مالی شد.