صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

معاون غذا و دارو دانشگاه منصوب شد
دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حکمی دکتر سید علیرضا مرتضوی را به‌عنوان معاون غذا و داروی دانشگاه منصوب کرد.
 ١٣٩٩/٠٤/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
هشدار دکتر زالی نسبت به افزایش آمار مبتلایان به کرونا/ تنها استفاده از ماسک کافی نیست
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با ابراز نگرانی نسبت به افزایش آمار مبتلایان کرونا در استان از افزایش ۸ و نیم درصدی بستری مراجعان سرپایی مراکز بهداشتی و درمانی به علت کرونا خبر داد.
 ١٣٩٩/٠٤/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
تاکید دکتر زالی بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت سازمان فرهنگی هنری شهرداری در حوزه آموزش های بهداشتی
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با تاکید بر اهمیت تداوم آموزش نکات بهداشتی به عموم مردم، بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای پررنگ کردن این آموزش ها تاکید کرد.
 ١٣٩٩/٠٤/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
برای پیشگیری از انتقال کرونا هنگام خرید نان چه نکاتی را رعایت کنیم؟
با توجه به اینکه نان یکی از اصلی ترین خوراکی های سبد غذایی مردم کشور ماست، رعایت نکات بهداشتی هنگام خرید و مصرف آن نقش بسیار مهمی در کاهش انتقال ویروس کرونا دارد.
اجرای طرح خوابگاه ایمن برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس
رییس مرکز بهداشت و درمان دانشجویان دانشگاه در خصوص نحوه اجرای طرح خوابگاه ایمن برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس با سرپرستان خوابگاه های دانشجویی به گفت و گو نشست.