صفحه اصلي > اخبار > اخبار دانشگاه

دکتر زالی: سبد متنوعی از واکسن داخلی کرونا در حال تولید است
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با تاکید بر این که باید به ظرفیت های دورن زای محققان و شرکت های دانش بنیان بیش از پیش توجه و اعتماد کنیم، گفت: سطح بالایی از تنوع درسبد تولید واکسن داخلی کرونا مراحل تولید وعرضه به بازاررا طی می کند.
حضور مدیران گروه های بالینی در مراکز رشد؛ چالشی که به فرصت تبدیل شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشست با مدیران گروه های آموزشی بالینی و دندانپزشکی، یکی از مهمترین مصوبات هیئت امنای دانشگاه را قانونمند شدن حضور مدیران گروه های بالینی در مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان دانست.
تقدیر گروه فرهنگی تبلیغی بصیر از مدافعان سلامت بیمارستان آیت ا... طالقانی
گروه فرهنگی تبلیغی بصیر ضمن حضور در بیمارستان آیت الله طالقانی از زحمات و رشادت های مدافعان سلامت بیمارستان آیت الله طالقانی در بحران کرونا تقدیر کرد.
 ١٣٩٩/١٢/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
از سامانه ریسک من رونمایی شد/ دکتر زالی: با شیوع کرونا شاهد خیزش عظیم پژوهشگران نسل جوان کشور بودیم
امروز شنبه 16 اسفند ماه از سامانه مدیریت کرونا بر اساس هوش مصنوعی «ریسک من» رونمایی شد.
 ١٣٩٩/١٢/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
کاشت نهال به پاس گرامیداشت مقام شهدای مدافع سلامت در روز درختکاری
به مناسبت روز درختکاری و به پاس گرامیداشت مقام شهدای مدافع سلامت، یک اصله نهال در محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کاشته و از تندیس گلستان بهشتیان سلامت رونمایی شد.
 ١٣٩٩/١٢/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>