صفحه اصلي > اخبار > اخبار دانشگاه

تا امروز هیچ موردی از ابتلا به کرونا در ایران مشاهده نشده است/ رعایت بهداشت فردی؛ تنها راه مقابله با ویروس کرونا
فوق تخصص بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که ویروس کرونا واکسن و درمان اختصاصی ندارد، رعایت بهداشت فردی را تنها راه مقابله با این ویروس دانست.
بازدید نمایندگان دانشگاه مارای مالزی از دانشکده دندانپزشکی
نمایندگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه مارای مالزی از بخش های مختلف دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بازدید کردند.
انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه و دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت
به منظور استفاده بهینه از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی و در راستای توسعه همکاری های مشترک، بین دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تفاهم نامه همکاری منعقد شد.
یازدهمین نسخه «کافه دانشگاه» منتشر شد+فیلم
شماره یازدهم مجله ویدیویی کافه دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتشر شد.
در کشور به ازای هر هزار نفر، 17 نفر با بیماری صرع دست و پنجه نرم می کنند
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در افتتاحیه شانزدهمین کنگره بین المللی صرع آمار مصروعین در ایران 2 تا 3 برابر آمار جهانی اعلام کرد و گفت: این گزارش نگران کننده ای است که اخیرا توسط همکاران نرولوژیست کشور در یک بررسی پیمایشی پژوهشی حاصل شده است.
 ١٣٩٨/١١/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>