صفحه اصلي > اخبار > اخبار دانشگاه

پیام تبریک فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران به مناسبت روز پاسدار
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهرتهران باصدور پیامی، ولادت باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و روز پاسدار را تبریک گفت.
 ١٣٩٩/٠١/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون اول رئیس جمهور: باید به درخواست جامعه پزشکی برای به حداقل رساندن حضور در جامعه لبیک بگوییم
معاون اول رئیس جمهور در حاشیه بازدید از بیمارستان امام حسین (ع) ضمن قدردانی از تلاش های کادر درمان برای مبارزه با بیماری کرونا گفت: باید به درخواست جامعه پزشکی برای به حداقل رساندن حضور در جامعه لبیک بگوییم.
 ١٣٩٩/٠١/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
بازگشت سريعتر به زندگی عادی در گروی پذیرش مداخلات است
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: هر چه زمان مداخله دیرتر و حجم مداخلات ما برای کاهش شیوع بیماری کرونا کمتر باشد، مردم مجبور خواهند بود زمان طولانی تری را با این ویروس زندگی کنند.
 ١٣٩٩/٠١/٠٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
فهرست مشاغل مجاز و غیر مجاز برای فعالیت منتشر شد
لیست مشاغل مجاز و غیر مجاز برای فعالیت پس از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی منتشر شد.
 ١٣٩٩/٠١/٠٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مصوبات جدید شورای فرماندهی ستاد مدیریت بیماری کرونا در تهران اعلام شد
به منظور کنترل بیماری کرونا در استان تهران، آخرین مصوبات شورای فرماندهی ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران اعلام شد.
 ١٣٩٩/٠١/٠٧ - نظرات : ٠متن کامل >>