صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

بهبود خدمات درمانی نیازمند همراهی مدیران و کارکنان بیمارستان ها است
معاونت درمان به منظور بررسی راهکارهای بهبود وضعیت خدمت رسانی و افزایش سطح رضایتمندی بیماران جلساتی را با حضور مدیران حوزه ستادی درمان و رئیس، مدیران و مسئولین بخش های مختلف بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه برگزار می کند.
 ١٣٩٧/٠٩/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری مراسم تودیع و معارفه در شبکه بهداشت و درمان ورامین
دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه طی حکمی دکتر محمدرضا میرزاحسینیان را بعنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورامین منصوب کرد.
 ١٣٩٧/٠٩/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری پنجمین کنگره تخصصی و دومین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و ‏مدیریت منابع و تجهیزات/ دکتر آقاجانی:عمر مفید بیمارستان های کشور 30 تا 40 سال است
پنجمین کنگره تخصصی و دومین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و ‏مدیریت منابع و تجهیزات با حضور دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر حسین علی شهریاری دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور، دکتر صادقی راد معاون برنامه ریزی و نظارت درمان سازمان تامین اجتماعی و ... در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
 ١٣٩٧/٠٩/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
دکتر فاضل: بازنشستگی را یک افتخار واقعی می دانم/ بعد از انقلاب ادامه دادن در آمریکا ممکن نبود
دکتر ایرج فاضل با بیان اینکه بازنشستگی را افتخاری واقعی می داند، گفت: معتقدم با توجه به ظرفیت های موجود در کشور، وضعیت کشور باید بسیار مطلوب تر از حال باشد. ما می توانیم با بهره گیری از ظرفیت های موجود از پیشرفته ترین مملکت ها باشیم.
 ١٣٩٧/٠٩/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
مراسم تجلیل از چهار دهه تلاش دکتر ایرج فاضل با حضور وزیر بهداشت برگزار شد
مراسم تجلیل و تشکر از چهار دهه تلاش ماندگار دکتر ایرج فاضل عضو هیئت علمی بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در حوزه سلامت و ارتقای دانش پزشکی در این دانشگاه برگزار شد.
 ١٣٩٧/٠٩/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>