صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

آغاز اردوی آماده سازی کاروان ورزشی دانشگاه برای چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی
اردوی آماده سازی تیم های اعزامی دانشگاه به چهاردهمین المپیاد قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور آغاز شد.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
نشست مسوولان مراکز بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی پایتخت با سرپرست دادسرای ناحیه 19 تهران برگزار شد
مسوولان مراکز بهداشتی سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت در نشستی با سرپرست دادسرای ناحیه 19 تهران، سه شنبه 25 تیرماه برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
نتایج مهم طرح بسیج ملی کنترل فشارخون در طول 2 ماه اخیر
پس از دو ماه تلاش بی وقفه کلیه همکاران عرصه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بسیج ملی کنترل فشارخون با غربالگری و ثبت بیش از یک میلیون و 200هزار نفر در سامانه‌های سلامت و سیب به پایان رسید.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کمیته طب انتقال خون در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه
کمیته طب انتقال خون با حضور رئیس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه و نماینده سازمان انتقال خون 22 تیرماه در این مرکز تشکیل جلسه داد.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
مراقب «تب کریمه کنگو »باشید/ خطر بروز موارد جدید تب کنگو بعد از مراسم عبادی حج و عید سعید قربان
بیماری تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF)، یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که به وسیله کنه های سخت گونه هیالوما به انسان و یا حیوان منتقل می شود.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>