صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

دکتر زالی: سامانه تشخیص پونومی کووید ۱۹ از دقت و حساسیت بالای ٩٧ درصد برخوردار است
نرم افزار تشخیصی سی تی اسکن کرونا دکتر زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از رونمایی و بهره برداری سامانه هوشمند تشخیص دقیق و حساس کرونا خبرداد.
 ١٣٩٩/٠١/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
کرونا را به خلوت خود راه ندهید!
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به روش های انتقال ویروس کرونا و لزوم رعایت نکات بهداشتی به ویژه در زمان برقراری رابطه جنسی، نکات مهم در این خصوص را متذکر شد.
 ١٣٩٩/٠١/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
فرمانده عملیات مقابله با کرونا:کنترل تردد معتادین در سطح شهر نباید به زمان سپرده شود/نگران بازگشت موج دوم مسافران‌نوروزی هستیم
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران تاکید کرد: کنترل تردد معتادین در سطح شهر به هیچ عنوان نباید به زمان سپرده شود و سریعا اقدامات پیشگیرانه باید در دستور مار باشد.
 ١٣٩٩/٠١/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
مواد غذایی فله ای یا صنعتی؟/ با انتخابتان، کرونا را نا امید کنید!
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیند تولید و آماده سازی محصولات غذایی صنعتی، به افراد توصیه کرد تا حد امکان از خرید مواد غذایی روباز و سنتی در زمان شیوع ویروس کووید-19 خودداری کنند.
 ١٣٩٩/٠١/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
استقرار نیروهای داوطلب بهداشتی به منظور رسیدگی به مشکلات محله ای
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به نقش کلیدی غربالگری در ریشه کنی ویروس کووید-19، از استفاده از ظرفیت داوطلبان حوزه سلامت در بحث رسیدگی به مشکلات خدماتی و حمایتی محله ها خبر داد.
 ١٣٩٩/٠١/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>