صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

چه کسانی نباید ماسک بزنند؟
افرادی که نمی‌توانند بدون استفاده از کمک ماسک را از صورت‌شان بردارند، شامل نوزادان و کودکان خردسال و همچنین افرادی که دچار سختی تنفس هستند، نباید از ماسک استفاده کنند.
 ١٣٩٩/٠٦/٣٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
زنگ خطر ابتلا به چاقی در پی کم تحرکی کرونایی در دانش آموزان/کودکانی که دیر می خوابند چاق ترند
متخصص تغذیه و رژیم درمانی کودکان نسبت به چاقی دانش آموزان در دوران کرونا هشدار داد و گفت: کم تحرکی، تماشای تلویزیون، بازی با کامپیوترو موبایل و فعالیت‌های نشسته والگوی غذایی نامناسب، باعث شده کودکان و نوجوانان ما روز به روز چاق‌تر شوند.
موج سوم کرونا پرقدرت تر از دو موج قبل پا به میدان گذاشته است
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه موج سوم کرونا پرقدرت تر از دو موج قبل پا به میدان گذاشته است، بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی توسط مردم تاکید کرد.
پیام تسلیت معاون درمان دانشگاه در پی شهادت پرستار بیمارستان مدرس
معاون درمان دانشگاه در پیامی شهادت مدافع سلامت علی صفرلو پرستار پرتلاش و دلسوز بیمارستان شهید مدرس را تسلیت گفت.
رییس جمهور: کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هفته‌های اخیر، نگران کننده است
رییس جمهور گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در هفته‌های اخیر در کشور پایین آمده و این نگران کننده است، این میزان از ۸۰ درصد به ۶۰ درصد کاهش یافته و این می تواند خبر بدی باشد.