صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت

اعلام آمادگی دانشگاه از گسترش تعاملات علمی پژوهشی با کشور فرانسه
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با رایزن علمی و فرهنگی سفارت فرانسه، در خصوص حفظ و توسعه ارتباطات و گذراندن دوره های علمی تعدادی از اساتید و محققین برجسته این دانشگاه در کشور فرانسه اعلام آمادگی کرد.
 ١٣٩٨/٠٩/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری کارگاه های آموزشی پیشگیری از آنفلوانزا/نگرانی برای کمبود دارو وجود ندارد
با شیوع بیماری آنفلونزا و ضرورت آگاهی کلیه کادر درمان از آخرین دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و اقدامات پیشگیرانه بهداشتی، پرستاری و پروتکل های درمانی، کارگاه های آموزشی آنفلوانزا به همت معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
تیم سیار پایگاه انتقال خون در دانشکده پرستاری و مامایی مستقرمی شود
تیم سیار پایگاه انتقال خون شنبه 23 آذر در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای اهدای خون مجموعه بزرگ خانواده علوم پزشکی شهید بهشتی آماده است.
 ١٣٩٨/٠٩/١٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
دکتر زالی: پروژه های مشترک بین پژوهشکده غدد و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور اجرا می شود
دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هشتمين جلسه شوراى عالى پژوهشكده علوم غدد درون ريز و منابوليسم بر انجام طرحها و پروژه های مشترک بین پژوهشکده غدد و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز مشاوره دانشجویی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات افتتاح شد
مرکز مشاوره دانشجویی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات با حضور دکتر محمود خدادوست معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه افتتاح شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>