صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات

تألیف فصل دهم کتاب جراحی زیبایی بینی پیشرفته توسط عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
فصل دهم کتاب جراحی زیبایی بینی پیشرفته با تلاش دکتر کلانتر هرمزی عضو هیئت‌علمی گروه جراحی پلاستیک و ترمیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر آرش بیرقی طوسی فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی به تألیف درآمد.
 ١٣٩٧/١٠/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
با کتاب مبانی لازم برای بخش سوختگی بیشتر آشنا شوید
کتاب مبانی لازم برای بخش سوختگی تألیف دکتر سید اسماعیل حسن پورآونجی عضو هیات علمی دانشگاه و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منتشرشده است.
 ١٣٩٧/١٠/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
تازه های نشر/ کتاب مانیتورینگ همودینامیک پیشرفته در جراحی قلب منتشر شد
کتاب"مانیتورینگ همودینامیک پیشرفته در جراحی قلب" تالیف دکتر علیرضا جهانگیری فرد توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منتشر شده است.
 ١٣٩٧/١٠/١١ - نظرات : ٠متن کامل >>
مجله برگزیده نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی معرفی شد
انتخاب شدن مجله urology journal به عنوان مجله برگزیده در نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی دیکر از افتخارات مرکز تحقیقات بیماریهای کلیوی و مجاری ادراری است.
 ١٣٩٧/١٠/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
انتشار مقاله معاونت درمان دانشگاه در مجله Social Determinants of Health
مدیریت اقتصاد درمان و آمار معاونت درمان دانشگاه مقاله ای با عنوان" مقایسه ارزشهای اجتماعی مورد توجه در اولویت گذاری سلامت:تجربه هفت کشور" را در مجله Social Determinants of Health دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتشر کرد.
 ١٣٩٧/٠٩/١٣ - نظرات : ٠متن کامل >>