صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات

کتاب کاربردهای نوين نانوفناوری در پزشکی انتشار یافت
کتاب کاربردهای نوين نانوفناوری در پزشکی تالیف دکتر میرشهرام صفری و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به چاپ رسید.
 ١٣٩٨/١٠/٢٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
استناد به مقالات استاد دانشگاه در کتاب مرجع جهانی سم شناسی اضطراری گلدفرانک
مفالات دکتر بابک مصطفی زاده استاد گروه پزشکی قانونی دانشگاه در کتاب مرجع جهانی سم شناسی اضطراری گلدفرانک مورد استناد قرار گرفته است.
 ١٣٩٨/١٠/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
ترور سردار شهید قاسم سلیمانی؛ نمونه ای بغرنج در تاریخ حقوق بین الملل
دبیر شورای اخلاق و رئیس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در یادداشتی ترور سردار سلیمانی و همراهان وی از سوی دولت آمریکا را اقدامی شنیع و بی پروایانه خواند و معتقد است این اقدام از جنبه حقوقی، نمونه ای بغرنج و بسیار حساس در تاریخ حقوق بین الملل محسوب می شود.
 ١٣٩٨/١٠/٢٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
کتاب ژنوم 4 منتشر شد
کتاب ژنوم 4 اثر پروفسور ترنس اوستن براون توسط دانشجویان دکترای بیوتکنولوژی مولکولی و زیست فناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ترجمه و منتشر شده است.
 ١٣٩٨/١٠/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
کتاب مروری بر چشم پزشکی منتشر شد
کتاب مروری بر چشم پزشکی ترجمه و تالیف دکتر نادر نصیری توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتشار یافت.
 ١٣٩٨/١٠/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>