صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات

کتاب فیزیکال فارماسی و علوم دارویی منتشر شد
کتاب فیزیکال فارماسی و علوم دارویی ترجمه و تدوین دکتر رضا ابوفاضلی استاد گروه فارماسی دانشکده داروسازی توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتشار یافت.
 ١٣٩٨/٠٩/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
استناد به مقاله گروه طب اورژانس بیمارستان امام حسین(ع)در کتاب مرجع تینتینالی 2020
مقاله اعضای هیئت علمی گروه طب اورژانس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی امام حسین(ع) با عنوان استفاده از Tetanus quick Stick در کتاب تینتینالی 2020 مورد استناد قرار گرفت.
 ١٣٩٨/٠٩/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
کتاب بیماریها و اورژانسهای چشم انتشار یافت
کتاب بیماریها و اورژانسهای چشم (اصول، تشخیص و درمان) ترجمه و تالیف دکتر نادر نصیری و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتشار یافت.
 ١٣٩٨/٠٩/١٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
دانستنی های ضروری درباره سیگنالینگ سلولی منتشر شد
کتاب دانستنی های ضروری درباره سیگنالینگ سلولی تالیف دکتر سمیرا محمدی یگانه و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سال 1398 به چاپ رسید.
 ١٣٩٨/٠٨/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
ویراست دوم کتاب کار و چشم منتشر شد
دومین ویرایش کتاب کار و چشم تالیف دکتر محمد قاسمی برومند و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1398 انتشار یافت.
 ١٣٩٨/٠٨/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>