صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات

استناد به مقاله گروه طب اورژانس دانشگاه در کتاب بیمارستان مدرن انتشارات اسپرینگر
مقاله گروه طب اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) در کتاب The Modern Hospitalانتشارات Springer مورد استناد قرار گرفت.
 ١٣٩٩/٠٤/١٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
انتشار راهنمای خدمات درمانی شایع دندانپزشکی عمومی توسط دانشکده دندانپزشکی
کتاب راهنمای خدمات درمانی شایع دندانپزشکی عمومی دانشکده دندانپزشکی توسط دکترحامد مرتضوی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تدوین شد.
 ١٣٩٩/٠٤/١١ - نظرات : ٠متن کامل >>
انتشار مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه در انتشارات دانشگاه کمبریج/ ارايه تجارب ایران در مدیریت بیماری كرونا
مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره تجربه ایران درخصوص مدیریت بیماری کووید 19 در انتشارات دانشگاه کمبریج انگلستان منتشر شد.
 ١٣٩٩/٠٤/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
ویراست سوم مبانی فیکوامولسیفیکیشن منتشر شد
ویراست سوم کتاب مبانی فیکوامولسیفیکیشن توسط پژوهشکده چشم و علوم بینائی دانشگاه منتشر شد.
 ١٣٩٩/٠٤/٠٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
کتاب چهارپله ایده تا اختراع به همراه پاگرد مهارت‌افزایی منتشر شد
کتاب چهارپله ایده تا اختراع به همراه پاگرد مهارت‌افزایی توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی انتشار یافت.
 ١٣٩٩/٠٤/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>