صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات

با کتاب درد ناشی از سرطان بیشتر آشنا شوید
کتاب درد ناشی از سرطان ترجمه دکتر سید مسعود هاشمی، دکتر سیامک مرادی و دکتر بهنام حسینی توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال 1397 انتشار یافت.
 ١٣٩٨/٠٤/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
با اطلس اختلالات ژنیتکی و ناتوانی هایی تکامل عصبی بيشتر آشنا شويد
کتاب اطلس اختلالات ژنیتکی و ناتوانی هایی تکامل عصبی تالیف دکتر سعید نوری و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال 1397 انتشار یافت.
 ١٣٩٨/٠٤/٠٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
تالیف یک فصل از کتاب «Goldfrank’s Toxicologic Emergencies» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه
دکتر شاهین شادنیا استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری دکتر کامبیز سلطانی نژاد دانشیار مرکز تحقیقات پزشکی قانونی، سازمان پزشکی قانونی کشور موفق به تالیف فصل صد و هشت ویرایش جدید کتابGoldfrank’s Toxicologic Emergencies شد.
 ١٣٩٨/٠٤/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
تالیف فصل 14 ویرایش جدید کتابPediatric audiology توسط استادیار دانشکده توانبخشی
مریم آقا مولایی استادیار دانشکده علوم توانبخشی موفق به تالیف فصل چهاردهم ویرایش جدید کتابPediatric audiology شد که توسط انتشارات Thiemeچاپ و منتشر شده است.
 ١٣٩٨/٠٣/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
با کتاب اطلس ناهنجاریهای تکاملی دندانی در کودکان بیشتر آشنا شوید
کتاب اطلس ناهنجاریهای تکاملی دندانی در کودکان تألیف دکترقاسم انصاری، دکتر مجتبی وحید گلپایگانی و دکتر ریچارد ولبری منتشر شد.
 ١٣٩٨/٠٣/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>