صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات

کتاب مروری بر اقدامات کره جنوبی در مدیریت بحران کرونا منتشر شد
کتاب مروری بر اقدامات کره جنوبی در مدیریت بحران کرونا توسط مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ترجمه و منتشر شد.
 ١٣٩٩/١٢/٠٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
صدور مجوز فعالیت دو نشریه‌ جدید در کمیته‌ ناظر بر نشریات دانشگاه
جلسه‌ کمیته‌ ناظر بر نشریات دانشگاه با حضور دکتر محمدعلی امام‌هادی معاون دانشجویی و فرهنگی و رییس کمیته‌ ناظر بر نشریات دانشگاه و سایر اعضا بصورت مجازی برگزار شد.
 ١٣٩٩/١٢/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
با کتاب "لحظه ها" نوشته شادروان دکتر نوید مسجدی بیشتر آشنا شوید
کتاب لحظه ها نوشته شادروان دکتر نوید مسجدی فرزند دکتر محمدرضا مسجدی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است که متاسفانه هفته گذشته بر اثر سکته قلبی درگذشت.
 ١٣٩٩/١١/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
راهنمای " الزامات تهویه بیمارستانی با تاکید بر کنترل انتشار کووید-19" تدوین شد
راهنمای " الزامات تهویه بیمارستانی با تاکید بر کنترل انتشار کووید-19" توسط دکتر سمیه فرهنگ عضو هیئت علمی گروه بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشگاه منتشر شد.
 ١٣٩٩/١١/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
کتاب رفتار اخلاقی در کلاس درس الکترونیکی منتشر شد
کتاب رفتار اخلاقی در کلاس درس الکترونیکی، آنچه انشجویان آنلاین باید بدانند، ترجمه دکتر مهرنوش خشنودی فر و دکتر آسیه عشوری توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منتشر شد.
 ١٣٩٩/١١/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>