صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات

با کتاب مروری بر مباحث مغز و اعصاب کودکان بر مبنای معرفی بیمارآشنا شوید
کتاب مروری بر مباحث مغز و اعصاب کودکان بر مبنای معرفی بیمارتألیف دکتر نرجس جعفری توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتشاریافت.
 ١٣٩٨/٠٢/٠٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
با کتاب « بیماری های مغز و اعصاب به زبان ساده» بیشتر آشنا شوید
کتاب « بیماری های مغز و اعصاب به زبان ساده» تألیف دکتر فرزاد اشرافی و همکاران توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتشار یافت.
 ١٣٩٨/٠١/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
با کتاب اپیدمیولوژی و استراتژی‌های پیشگیری از سرطان روده بزرگ در ایران و جهان آشنا شوید
کتاب اپیدمیولوژی و استراتژی‌های پیشگیری از سرطان روده بزرگ در ایران و جهان تألیف دکتر سید رضا فاطمی و همکاران توسط انتشارات نگارش شرق انتشار یافت.
 ١٣٩٨/٠١/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
درباره فصل 10 کتاب مرجع «فناوری‌های تازه در علم نانو» بیشتر بدانید
کتاب Nonoarchitectonics in Biomedicine (نانو معماری در بیومدیسین) توسط انتشارات Academic press an imprint of Elsevier و ناشر Academic-Press که رتبه اول در چاپ کتاب‌های مرجع پزشکی در دنیا دارد منتشر شد.
 ١٣٩٧/١٢/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
با اولین کتاب مرجع "مایکوباکتریوم های غیر سلی" در جهان بیشتر آشنا شوید
کتاب مایکوباکتریوم های غیر سلی توسط دکتر علی‌اکبر ولایتی و دکتر پریسا فرنیا و انتشارات Academic press an imprint of Elsevier به چاپ رسید.
 ١٣٩٧/١٢/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>