صفحه اصلي > اخبار > وبلاگ علمی

فواید مراقبت کانگورویی بر نوزاد
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: مراقبت کانگورویی به تماس مستقیم پوست بین مادر و نوزاد گفته می شود که اثرات مثبت چشمگیری بر نوزادان نارس و یا کامل کم وزن دارد.
 ١٤٠٠/٠٦/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
راه‌های انتقال و درمان "شپش سر" را بشناسید
متخصص بیماری های پوست و مو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، چگونگی بروز شپش سر وچگونگی درمان های آن را تشریح کرد و گفت: نکته مهم در درمان شپش به دلیل قدرت سرایت پذیری بالای آن این است که تمام افراد خانواده که دچار علامت هستند باید تحت درمان مناسب تحت نظر پزشک قرار بگیرند ولی درمان افراد بدون علامت چندان توصیه نمی شود.
 ١٤٠٠/٠٦/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
اهمیت شناخت تیپ های شخصیتی پژوهشگران در اجرای موفق پروژه های تحقیقاتی
تیپ های مختلف شخصیتی برای پژوهشگران مطرح شده است که یک مدیر پژوهشی با شناخت این ابعاد شخصیتی، بهتر می تواند به تیم سازی و اجرای یک پروژه تحقیقاتی بیاندیشد.
 ١٤٠٠/٠٦/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
سرفه خشک؛ علامتی شایع در مبتلایان به کووید 19
متخصص بیماری های عفونی ، سرفه خشک را یکی از علایم بالینی شایع در بیماران بالغ مبتلا به کووید 19 عنوان کرد و گفت: براساس آمار سرفه در 60 تا 70 درصد بیماران با فرم حاد بیماری کرونا گزارش شده است.
 ١٤٠٠/٠٦/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
کنترل چاقی و اضافه وزن کودکان با تغییر در سبک زندگی
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که چاقی کودک ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد، گفت: یکی از شابع‌ترین دلایل اضافه وزن در کودکان سبک غلط زندگی، کم ‌تحرکی و پرخوری است.
 ١٤٠٠/٠٦/٠٨ - نظرات : ٠متن کامل >>