صفحه اصلي > اخبار > وبلاگ علمی

ناس؛ ماده ای خطرناک و اعتیاد آور در برخی عطاری ها
به تازگی ماده اعتیادآور «ناس» يا «نسوار» در بعضی عطاری ها و مراکز دیگر، بیشتر به چشم می خورد که این ماده باعث ایجاد نارسایی های جبران ناپذیر کلیوی در فرد می شود.
 ١٣٩٨/٠٣/٢٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
بیماریهای قلبی و عروقی در صدر علل بروز مرگ و میر زودرس در جامعه ایرانی
رییس مرکز تحقیقات بیماریهای متابولیک پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه از بروز 262 مورد مرگ زودرس در جمعیت 7هزار نفری مورد مطالعه طرح قندو لیپید تهران در طی 14 سال خبر داد.
 ١٣٩٨/٠٣/٢٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
طول عمر اهداکنندگان "کلیه" چقدر است؟
رییس قطب اورولوژی ایران ضمن تاکید بر لزوم فرهنگسازی در زمینه اهدای عضو از مرگ مغزی، گفت: باید این موضوع جا بیفتد که اهدای یک کلیه باعث اختلال در سلامت و زندگی فرد نمی‌شود و طول عمر کسانی که کلیه خود را اهدا کرده‌اند، کمتر از سایر افراد نیست.
 ١٣٩٨/٠٣/١٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
12درصد افراد بالای ۱۵سال مصرف روزانه سیگار دارند/دود دخانیات؛ عامل بروز 75 درصد بیماری‌های ریوی
رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه در آستانه روز جهانی بدون دخانیات با اشاره به این مطلب که اولین علت قابل پیشگیری از مرگ و میر در دنیا مصرف دخانیات است گفت: حدود ۱۲درصد کل جامعه مصرف سیگار دارند.
 ١٣٩٨/٠٣/٠٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
به بهانه روز جهانی بهداشت قاعدگی/ از «عادت ماهیانه» چه می دانید؟
با وجود اینکه تقریبا نیمی از جمعیت دنیا را زنان تشکیل می دهند، اما هنوز در بسیاری از کشورها به دلایل گوناگون حرف زدن درباره قاعدگی با شرم همراه است.
 ١٣٩٨/٠٣/٠٧ - نظرات : ٠متن کامل >>