صفحه اصلي > اخبار > وبلاگ علمی

درمان سرطان معده در مرحله اولیه با روش نوین برش زیرمخاطی آندوسکوپی(ESD)
دکتر سید رضا فاطمی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از درمان موفقیت‌آمیز درمان کانسر معده در مرحله اولیه با استفاده از روش نوین برش زیرمخاطی آندوسکوپی (ESD) در بیمارستان آیت ا... طالقانی خبر داد.
 ١٣٩٧/١١/٢٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
بیماری «ام اس» و هر آنچه باید در مورد آن بدانید
«ام اس» یک بیماری خود ایمنی مزمن است که اثر خود را روی سیستم اعصاب مرکزی نشان می‌دهد و بسته به محل ایجاد آسیب، علائم ممکن است شامل اشکالات در کنترل عضلات، تعادل، بینایی، یا حرف زدن باشد.
 ١٣٩٧/١١/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
بیماری‌هایی که در کمین کودکان چاق ایرانی است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به اینکه چاقی در دوران کودکی ارتباط مستقیم با بیماری‌های غیر واگیر دارد، از اضافه وزن حدود 8 درصد کودکان ایرانی خبر داد.
 ١٣٩٧/١١/٠٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
هشدار نسبت به شیب صعودی بیماری«فشار خون بالا»/ فشارخون، عامل 54 درصد سکته‌های مغزی
رئیس بخش نفرولوژی مرکز پزشکی شهید مدرس گفت: حدود 54 درصد سکته‌های مغزی و 47 درصد بیماری‌های ایسکمی قلبی مربوط به فشارخون بالا بوده و این عامل دومین علت نارسایی پیشرفته کلیه است.
 ١٣٩٧/١١/٠٦ - نظرات : ٠متن کامل >>
سرطان معده در کمین چه کسانی است؟+فیلم
یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در میان مردان و زنان سرطان معده است که تشخیص زودرس آن نقش مهمی در روند درمان و طول عمر بیماران دارد.
 ١٣٩٧/١١/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>