صفحه اصلي > اخبار > اخبار متحرک

افزایش طول عمر و ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان، دستاورد جدید ترین روش درمان تومورهای مغزی بدخیم
برای نخستین بار در جهان توسط متخصصان جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روشی نوین برای درمان تومورهای مغزی بدخیم ابداع شده است.
 ١٣٩٧/١٢/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه در مسابقات تیراندازی جام رمضان
مسابقات تیراندازی جام رمضان دختران دانشجو همزمان با ولادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)، با قهرمانی تیم دختران دانشگاه به پایان رسید.
 ١٣٩٨/٠٣/٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاري پنجاهمین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان تأسیس (1348)
پنجاهمین دوره انتخابات شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان تأسیس (1348) با حضور نمایندگان انجمن های دانشکده ها و نماینده هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه برگزار شد.
استقرار 16 ایستگاه اندازه گیری فشارخون در منطقه شرق تهران
نشست هماهنگی اجرای طرح ملی کنترل فشار خون با حضور مسوولان مرکز بهداشت شرق و اداره آموزش و پرورش مناطق شرق تهران چهارشنبه اول خردادماه برگزار شد.
بیست و چهارمین جشنواره قرآن وعترت(ع) برگزار شد
پس از برگزاری مرحله دانشگاهی بخش معارف قرآنی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت(ع) در دانشکده ها، اسامی برگزیده گان جهت شرکت در مرحله کشوری اعلام شد.