صفحه اصلي > اخبار > اخبار متحرک

سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه منصوب شد
دکتر علیرضا زالی در حکمی دکتر محمد علی امام هادی را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه منصوب کرد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منصوب شد
دکتر محمود خدادوست با حکم رییس دانشگاه، به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
بررسي سلامت بانوان در دوران مختلف زندگی از ديدگاه طب سنتي
کارگاه آموزشی نگاهداشت سلامت زنان از دیدگاه طب سنتی ایران با حضور 350 نفر بانوی شاغل در دانشگاه برگزار شد.
رییس دانشگاه: دانشجویان ثمره دانش کشور و سرمایه های ارزشمند جامعه اند
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پیامی خطاب به دانشجویان، آنان را سرمایه های ارزشمند جامعه و ثمره دانش کشور توصیف کرد.
مسمویت با گاز مونوکسیدکربن را جدی بگیرید/قاتل خاموش؛ میهمان ناخوانده فصل سرما
فوق تخصص سم شناسی بالینی و مسمومیت های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در فصل سرما به مردم هشدار داد و گفت: این نوع مسمومیت ها در ایام مختلف سال رخ می دهد، اما در فصول سرد سال به علت افزایش استفاده از وسایل گرمایشی بیشتر مشاهده می شود.