صفحه اصلي > اخبار 
 


  چاپ        ارسال به دوست

تاکید بر اهمیت آموزش در پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید در جامعه

کمیته دانشگاهی پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید(IDD) با حضور اعضای کمیته، نمایندگان معاونت غذا و دارو و واحدهای ستادی در معاونت امور بهداشتی دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه که به همت دبیرخانه کمیته (گروه سلامت خانواده و بهبود تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه) برگزار شد، علاوه بر پیگیری مصوبات بر ضرورت آموزش کارکنان و  اطلاع رسانی جامعه درخصوص پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید تاکید شد.

آموزش و اطلاع رسانی درخصوص نحوه انتخاب و نگهداری نمک، مضرات مصرف نمک دریا، کاهش میزان مصرف نمک از طریق پایگاههای اطلاع رسانی معاونت امور بهداشتی و معاونت غذا و داروی دانشگاه، آموزش مراجعان در مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت و هماهنگی با صدا و سیما برای اطلاع رسانی در این زمینه ها از دیگر موضوعات تاکید شده در نشست مذکور بود.

در بخش دیگری از این نشست واحدهای مختلف ضمن ارایه گزارشی به بیان فعالیتهای قابل اجرا برای حفظ شاخصهای برنامه در حوزه کاری خود پرداختند  که از آن جمله می توان به جمع‌آوری نمکهای تقلبی در سطح عرضه خصوصاً از عطاری های فاقد مجوز، برخورد با متخلفان توسط واحد بهداشت محیط و معاونت غذا و دارو، اجرای برنامه عملیاتی کاهش نمک موجود در نان و مواد غذایی فرایند شده  اشاره کرد که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


١٢:٢٢ - جمعه ١٨ آبان ١٣٩٧    /    عدد : ٦٩٩٥٥    /    تعداد نمایش : ٧٢