صفحه اصلي > اخبار 
 


  چاپ        ارسال به دوست

مهمترین نکات استفاده از پنکه در دوران شیوع کرونا

برای  پیشگیری از شیوع کرونا، در کنار رعایت توصیه های بهداشتی از قبیل فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستن و ضدعفونی دست و گندزدایی سطوح، توجه به نکات بهداشتی مربوط به خنک کننده هایی مانند پنکه می تواند نقش مهمی در کاهش انتقال ویروس به ویژه در مکان های عمومی داشته باشد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از پنکه ها به صورت سقفی و  ایستاده جهت تهویه و خنک سازی هوای داخل ساختمانها استفاده می شود.

بنا بر توصیه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پنکه های سقفی در صورتی که بدون بازگذاشتن پنجره ها در داخل ساختمان استفاده شوند می توانند باعث انتقال ویروس (COVID-19) شوند.

 

 

اگر برای خنک کردن دمای محیط از پنکه استفاده می کنید به نکات زیر توجه کنید:

 

در زمان استفاده از پنکه های سقفی باید تمامی در و پنجره های موجود به صورت حداکثری باز باشند و سرعت چرخش پره ها خیلی زیاد نباشد.

 

افراد در مجاورت باد مستقیم پنکه قرار نگیرند.

 

 

 در زمان استفاده از پنکه های ایستاده، به محل قرارگیری پنکه توجه شود تا باعث انتقال هوا از محل آلوده به محل تمیز نشود و محل قرارگیری آن به گونه ای باشد که  تامین هوای آن از فضای آزاد باشد.

 

در زمان استفاده از هر دو نوع پنکه، پنجره های موجود در ساختمان برای تعویض هوا باز باشند.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7703م.ر


١٥:٣٧ - شنبه ٦ مرداد ١٣٩٩    /    عدد : ٩٤٦٨٢    /    تعداد نمایش : ٦٥٤