دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چهارشنبه 12 آذرماه طی حکمی دکتر سید امیرمحمد مرتضویان استاد دانشگاه را به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب کرد.

در این حکم آمده است:
«برادر گرامی جناب آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان
استاد محترم دانشگاه
سلام علیکم
با توجه به تخصص، شایستگی و سوابق اجرایی جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.
موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه، از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم
دکتر علیرضا زالی
رئیس دانشگاه»
دکتر مرتضویان دانش آموخته دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي، گرايش تكنولوژي مواد غذايي از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
سوابق اجرایی و علمی
- دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي باگرايش تكنولوژي مواد غذايي.
- عضو شورای مشورتی غذا در سازمان غذا و دارو
- عضو شورای حمایت از فناوری و شرکتهای دانشبنیان در سازمان غذا و دارو
- معاون آموزشي دانشكده و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور
- مدير كميته تحقيقات دانشجويی دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتیپزشكي شهيدبهشتي
- عضو شورای آموزشی دانشگاه علومپزشكي شهيدبهشتي
- عضوشورای سياستگذاری کمیتهي تحقیقات دانشجوییکشوری در وزارت بهداشت
- مشاور علمي سازمان غذا و دارو در حوزه لبنيات و مواد غذايي فراسودمند .
- مشاور علمی دفتر بهبود تغذیهي جامعه در صنعت غذا
- نماينده رياست سازمان ملي استاندارد ايران در كميتههاي ملي غذايي و ميكروبشناسي (1387- ...).
- عضو هيات تخصصی بُورد صنایع غذایی در وزارت بهداشت (1392- ...).
- عضو شوراي پژوهشي انستيتوی تحقيقات تغذیه و صنایع غذایی (1392- ...).
- عضو کمیته فنی و قانونی صدور پروانههای بهداشتی معاونت غذا و داروي دانشگاهعلوم پزشكي شهيدبهشتي
-عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه علومپزشكي شهيدبهشتي (1396- ...).
- عضو شوراي راهبردي نهاد رهبري در دانشگاه علومپزشكي شهيدبهشتي
- عضو هياتمديرهي انجمن پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند
- عضو کمیته فنی انجمن فرآوردههای لبنی.
- عضو هیئت تحریریه شش مجله خارجی و داخلی و سردبیر میهمان مجله «Current Opinion in Food Science»(ISI)
برخی از افتخارات:
- عضو سطح 1 بنياد ملي نخبگان و برندهي جايزهي پژوهشي سطح 1 اين بنياد.
- دانشمند یک درصد پُراستناد برتر ESIدر جهان
- رتبه 1 پژوهشی کشور در میان متخصصان صنایع غذایی
- برگزيده حقوقی رتبه اول جشنوارهي علومپزشكي رازي به عنوان مدیر کميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه علومپزشكي شهيدبهشتي از سال 1398-1392
- دانشیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی 1393
- مخترع برتر دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی 1392
- استاد نمونه آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره آموزشی 1392
- برگزيدهي حقیقی رتبهي اول جشنوارهي علومپزشكي رازي به عنوان مخترع جوان 1391
-دریافت گرنت اختراع برتر در سه دورهي جشنواره ملی نوآوری و شكوفايي (رويش) بنیاد ملی نخبگان (1387).