صفحه اصلي > اخبار > اخبار دانشگاه 
 


  چاپ        ارسال به دوست

تکنولوژی پیشرفته تشخیص تقلبات و اصالت مواد غذایی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بکارگیری تکنولوژی پیشرفته تشخیص تقلبات و اصالت مواد غذایی در این دانشگاه خبر داد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر آقاجانی در حاشیه بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از آزمایشگاه جامع سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این دانشگاه با اجرای طرح ملی سلامت غذا گام های اساسی در مسیر امنیت غذایی و تشخیص اصالت این مواد برداشته است.

وی گفت: با همکاری معتبرترین مراکزعلمی اروپا از جمله دانشگاه واخنینگن هلند تکنولوژی نشخیص تقلبات مواد غذایی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مستقر شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: تعیین و تشخیص اصالت برخی از مواد غذایی نظیر آبلیمو، عسل یا روغن زیتون که گاهی موجب نگرانی مصرف کننده می شود هم اکنون در آزمایشگاه جامع مواد غذایی دانشگاه امکانپذیر است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  نیز ظرفیت‌های علمی مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را جهت همکاری در طرح های ملی را مثبت ارزیابی کرد.

دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در جریان بازدید از مرکز تحقیقات سلامت غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از اهداف اصلی وزارت بهداشت را دستیابی به آزمایشگاه‌های مجهز برای پاسخگویی به نیازهای حوزه سلامت غذا عنوان کرد.

وی با بیان اینکه غذا یکی از مهم‌ترین موضوعات در حوزه سلامت است، گفت: ما می‌توانیم پروژه‌های زیادی را در مرکز تحقیقات غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام دهیم و اطلاعات بسیار گران بهایی را در مورد نحوه تعیین سلامت غذا در آینده به دست آوریم.

دکتر مهدی پیر صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارونیز در بخش دیگری از این جلسه اظهار کرد: غذا یکی از مسائل مهم در کشور است که می‌تواند صنعت و سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار دهد.

وی با بیان اینکه تحقیقاتی که در حوزه غذا انجام می‌شود باید در آزمایشگاه‌های غذا اجرا شود، گفت: این آزمایش‌ها باید انجام شود تا تقلباتی که ممکن است در حوزه غذاها صورت گیرد شناسایی شوند.

انتهای پیام/


٢٠:٣٩ - يکشنبه ٥ اسفند ١٣٩٧    /    عدد : ٧٤٦٢٧    /    تعداد نمایش : ٥٤٢