صفحه اصلي > اخبار > اخبار سلامت 
 


  چاپ        ارسال به دوست

اصلی‌ترین ویژگی خبرنگار حوزه سلامت چیست؟

دکتر هدایت حسینی رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه پزشکی شهید بهشتی با اشاره به روز خبرنگار و قدردانی از تلاش آنها برای ارتقای سطح دانش گفت: مبحث غذا و تغذیه بسیار مورد توجه خبرنگاران و مردم است از این رو به منظور روشنگری ارتباط مداوم و خوبی میان این دانشکده با اصحاب قلم وجود دارد.

وی با بیان اینکه آگاهی بخشی درخصوص تولید، نحوه و انتخاب غذای سالم ضامن شکل گیری یک جامعه سالم است، افزود: وقتی در زمینه تغذیه به سوالات و ابهامات مردم به درستی پاسخ داده شود به طور حتم احتمال گزینش سبد غذایی مناسب از سوی آنان افزایش می یابد. تحقق این مهم با همکاری مجموعه های مختلف کاری و خبرنگاران امکانپذیر است.

دکتر حسینی با اشاره به زحمات فراوان خبرنگاران در ارتقای دانش ایرانی ها، اظهار کرد: در نظام سلامت اگر خبرنگاران به درستی و به طور منظم اطلاعات این حوزه را به جامعه مخابره کنند می تواند رژیم غذایی مطلوب نیز الگوی هر فردی باشد که به سلامت و خودمراقبتی خود و نسل آینده توجه دارد. اثرات این موضوع در بلندمدت پیشگیری از بیماری ها و در نتیجه کاهش هزینه های تحمیلی ناشی از درمان خواهد بود.

رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با بیان اینکه به نوعی خودم را خبرنگار می دانم، تصریح کرد: با توجه به تعامل تنگاتنگ با خبرنگاران و انتقال اطلاعات به آنان می توان گفت جزو خبرنگاران محسوب می شوم چراکه نقشی در اطلاع رسانی ایفا می کنم.

وی با تاکید بر سختی حرفه خبرنگاری اظهارامیدواری کرد: با تلاش این دسته از افراد آگاهی و دانش مردم روز به روز افزایش یابد و با اقدامات آنان در طرح مشکلات به مسئولان، مسائل به ویژه در حوزه سلامت به حداقل ممکن کاهش پیدا کند.

انتهای پیام/


١٥:٠٩ - سه شنبه ١٦ مرداد ١٣٩٧    /    عدد : ٦٥٥٧٩    /    تعداد نمایش : ١٥٣