صفحه اصلي > اخبار > کتاب ها و مقالات 
 


  چاپ        ارسال به دوست

مقاله دکتر مرتضویان به جمع پر استنادترین مقالات در پایگاه استنادی ISI Web Of Knowledge پیوست

مقاله نمایه نوع یک عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمره مقالات داغ و پر استناد در پایگاه استنادی  ISI web Of Knowledge  قرار گرفت.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مقاله دکتر سید امیرمحمد مرتضویان مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و استاد دانشکده تغذیه دانشگاه که با مشارکت دانشمندانی از کشورهای ایتالیا، استرالیا و برزیل نوشته و به چاپ رسید در زمره مقالات داغ و پر استناد پایگاه استنادیISI web Of Knowledge  قرار گرفت.
 

این مقاله در مجله‌ای  با عنوان Food Chemistry   و با ضریب تاثیر 4.9 در سال 2018 به چاپ رسید که در آن به استراتژی‌های کاهش نمک پرداخته شده است.

 

دکتر مرتضویان برگزیده حقوقی شش دوره پی‌درپی جشنواره علوم پزشکی رازی به‌عنوان مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه نیز است. وی استاد پایه 21 دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور است که در سن ۳۸ سالگی به درجه استادی ارتقا یافته است.

 

 دانشمند پراستناد یک درصد جهان برگزیده حقیقی و رتبه اول جشنواره علوم پزشکی رازی (سال۱۳۹۱) و پژوهشگر برگزیده جشنواره ابوریحان و مخترع برتر این جشنواره نیز بوده است.

 

انتهای پیام/


١٣:٥٨ - سه شنبه ١٦ بهمن ١٣٩٧    /    عدد : ٧٣٩٧٨    /    تعداد نمایش : ٥١٣