صفحه اصلي > اخبار > اخبار متحرک 
 


  چاپ        ارسال به دوست

طرح ملی پایش آلاینده ها و تقلبات در مواد غذایی با حضور وزیر بهداشت و معاون علمی رئیس جمهور آغاز می شود

همزمان با حضور مسئولان علمی و حوزه سلامت کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دوشنبه 24 آبان ماه جاری فاز تحقیق و توسعه طرح ملی پایش آلاینده ها  و تقلبات در مواد غذایی راه اندازی می شود.
فاز تحقیقاتی این طرح ملی با همکاری نهادهای تحقیقاتی کشور و با تلاش مرکز تحقیقات سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهره برداری می رسد.
فاز تحقیق و توسعه طرح ملی پایش آلاینده ها در مواد غذاییروز دوشنبه 24 آبان ماه و با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، دکتر ستاری معاون علمی و فناری رئیس جمهور، دکتر نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، دکتر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از اساتید و محققان حوزه بهداشت و درمان آغاز به کار خواهد کرد.
در سال 1392 فاز اول طرح ملی4 ساله با مشارکت و حمایت سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد که طی آن یک بخش تحقیق و توسعه تحت عنوان "مرکز تحقیقات سلامت غذا" در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاسیس تا با همکاری سازمان غذا و دارو ضمن تدوین یک برنامه راهبردی جامع و بلند مدت، اقدام لازم برای تحقق کلیه اهداف طرح را عملیاتی سازد.
در این طرح ملی توجه ویژه ای به کلیه زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری لازم برای تحقق اهداف همچون استفاده از توان علمی متخصصین کشورمان جهت توسعه روش های شناسایی آلاینده ها، تربیت نیروی متخصص و فنی آشنا به روش های روز دنیا در مراکز علمی داخل و خارج کشور برای شناسایی آلاینده ها و تقلبات، استفاده از ظرفیت همکاری های بین المللی جهت انتقال فناوری روش های شناسایی آلاینده ها به کشور، انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک دو  و چند جانبه با کشورهای مختلف، و تجهیز آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو به دستگاه های غربالگری و پیشرفته شناسایی آلاینده ها و تقلبات شده است.
شایان ذکر است پس از یک برنامه میان مدت، هم اکنون با نصب تجهیزات پیشرفته، فاز تحقیقات در حوزه بررسی آلاینده های مواد غذایی در کشور به بهره برداری می رسد.


١٧:٠٥ - يکشنبه ٢٣ آبان ١٣٩٥    /    عدد : ٣٨٧٧٧    /    تعداد نمایش : ٧٧٠