تلاش برای توسعه سلامت در شهرستان های تهران/دستور ارتقاء خدمات درمانی «دماوند» ابلاغ شد
معاونین توسعه مدیریت و منابع، درمان و بهداشت دانشگاه 6 آبان ماه با حضور در شهرستان دماوند از روند ارائه خدمات درمانی و بیمارستان های این شهرستان بازدید کردند.
معاونین توسعه مدیریت و منابع، درمان و بهداشت دانشگاه 6 آبان ماه با حضور در شهرستان دماوند از روند ارائه خدمات درمانی و بیمارستان های این شهرستان بازدید کردند.
در ابتدای بازدید در نشستی که در شبکه بهداشت و درمان دماوند تشکیل شد؛ دکتر آسیایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند، به ارائه گزارشی از وضعیت بهداشت و درمان شهرستان و اقدامات انجام شده در این زمینه بخصوص در دو بیمارستان این شهرستان پرداخت.
سپس تیم پایشگر با حضور در بیمارستان در حال بازسازی حضرت فاطمه (س)، از قسمتهای مختلف این بیمارستان بازدید به عمل آورده و به بررسی وضعیت این بیمارستان پرداختند.
بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند، مقصد بعدی معاونین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بود که در طی جلسه ای که در این بیمارستان برگزار شد، آمار و اطلاعات وضعیت بیمه های طرف قرارداد و هزینه های این بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان با حضور مجدد در شبکه بهداشت و درمان دماوند، طی جلسه ای نتایج کلی این بازدید، بویژه موضوع بیمارستان حضرت فاطمه (س) مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
معاون توسعه مدیریت و مدیریت منابع دانشگاه در این جلسه با اشاره به فرسودگی ساختار بخش اطاق های عمل و بخش داخلی و جراحی خاطرنشان کرد: ان شاء ا... بازسازی بخش جراحی داخلی و اطاق های عمل را در برنامه و اولویت های معاونت توسعه خواهیم داشت تا پس از آن بتوانیم فضای درمانی بیمارستان سوم شعبان دماوند را گسترش دهیم.
دکتر شهرامی همچنین به منظور توسعه خدمات درمانی در شهرستان دماوند واستفاده از ظرفیت های موجود، برای توسعه خدمات درمانی در این شهرستان، دستورات لازم را ابلاغ کرد.
دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه درحاشیه این نشست با اشاره به جمعیت بالای 5 میلیون نفری وگستردگی جغرافیایی دانشگاه گفت: امروز رئیس و مدیران بالادستی دانشگاه دریافته اند که یکی از بهترین راهبردهای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی شهر تهران، بهبود وضعیت خدمت رسانی در شهرستان های تابعه دانشگاه است.
معاون درمان دانشگاه افزود: باتوسعه خدمات بهداشتی و درمانی درشهرستان های تهران وکاهش نیاز مراجعه مردم عزیز و همچنین ارجاع بیمار توسط بیمارستان های تحت پوشش به تهران، نقش مهمی در تحقق اهداف دانشگاه و افزایش رضایتمندی شهروندان عزیز تهرانی ما دارد و دانشگاه و در تحقق این مهم جدی است.
وی با اشاره به تلاش های معاونت درمان در این اقدام، تلاش و پیگیری را در تحقق اهداف بسیار مهم و حیاتی دانست و خاطرنشان کرد: یک دست صدا ندارد و از اینرو آنچه که عامل مهمی در تسریع رسیدن به اهداف می شود، همراهی همه جانبه معاونین و مدیران مرتبط با یکدیگر است.
همچنین در ادامه بازدید از بیمارستان سوم شعبان دماوند، دکتر مسلمی فرد رئیس مرکز ضمن ابراز خرسندی از توجه معاونت درمان و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناطق اطراف تهران، اظهار داشت: بیمارستان هم اکنون به جمعیتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر خدمات ارائه می کند.
رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند حضور خیرین دراحداث بخشهای مختلف بیمارستان سوم شعبان دماوند را زمینهساز ارتقای این بیمارستان دانست و با اشاره به افتتاح مصلای چند منظوره بیمارستان سوم شعبان دماوند،گفت: این مصلی از نیازهای ضروری بیمارستان میباشد که با توجه به زیرساخت آن در مواقع اضطراری و بحران با طراحی انجام شده به مدت ۱۵۰دقیقه تبدیل به یک اورژانس میشود.
دکتر مسلمیفرد درخصوص ساخت انبار مرکزی بیمارستان سوم شعبان دماوند با اعتباری بالغبر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توسط یکی از خیران، بیان کرد: این انبار بسیار مناسب و موجب ساماندهی تجهیزات و افزایش فضای درمانی بیمارستان خواهد شد. وی با اشاره به افتتاح سالن انتظار بیمارستان سوم شعبان دماوند به نام خیرین گرانقدر گفت: با این اقدام وضعیت رفاهی بیماران بستری در بیمارستان و مراجعین آنها بسیار مطلوبتر شده است.
درپایان نیز کریم خانی مدیر بیمارستان سوم شعبان دماوند، گزارش کاملی از عملکرد بیمارستان سوم شعبان دماوند طی دو سال گذشته را ارائه داد.
گفتنی است معاونان دانشگاه در بازدید از بیمارستان سوم شعبان دماوند، ضمن حضور در بخش های مختلف بیمارستان و کلینیک ویژه، لابی و مصلی بیمارستان؛ از نزدیک در جریان خدمت دهی به بیماران قرار گرفتند و از روند خدمات دهی و عملکرد پرسنل اعلام رضایت نمودند.