• تاریخ انتشار : 1402/12/27 - 09:54

درخشش اساتید دانشگاه در میان برگزیدگان جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی

فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در سال 1402، با اعطای جوایزی از برترین‌های پژوهش علوم پزشکی کشور تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،  در جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی به برگزیدگان حوزه پژوهش در پنج بخش سلامت، جایزه دکتر مرندی برای فعالان اجتماعی اثرگذار بر نظام سلامت، جایزه استاد فقید دکتر نورالدین هادوی در زمینه مقالات برتر، دانشمند جوان و مرکز تحقیقاتی برتر، جایزه استاد دکتر فریدون عزیزی با محوریت معرفی یکی از دانشمندان برگزیده دهه اخیر در علوم پزشکی، جایزه طرح تحقیقاتی برتر فرهنگستان علوم پزشکی از میان تمام طرح‌های خاتمه یافته این نهاد علمی و فرهنگی در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ و جایزه مقاله برتر فارسی که با هدف نگارش مقالات علمی فارسی از آثار نمایه شده در ISC و SID در مجلات پژوهشی با در نظر گرفتن میزان استنادات اهدا شد.

بر اساس این گزارش جایزه رتبه دوم علوم‌پایه دکترنورالدین هادوی به دکتر نایبعلی احمدی استاد دانشکده پیراپزشکی و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پروتئومیکس و دکتری تخصصی انگل شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعلق گرفت.

در جشنواره علمی امسال رتبه دوم طرح‌های برتر تحقیقاتی نیز به دکتر حمید مقدسی دکتری تخصصی مدیریت اطلاعات و انفورماتیک پزشکی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضوگروه پیراپزشکی فرهنگستان علوم‌پزشکی تعلق گرفت.

منتخبان مراکز تحقیقاتی برتر که در جشنواره علمی امسال با معیار ورود تامین اعتبار برای اولین سی مقاله منتخب موردارزیابی قرار گرفتند نیز معرفی شدند و مراکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی قزوین با مدیریت دکتر زینب علی مرادی و مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با مدیریت دکتر عطیه آموزگار به عنوان برترین مراکز تحقیقاتی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

معرفی  برگزیدگان در بخش‌های مقاله برتر فارسی، طرح‌های برتر تحقیقاتی، تقدیر از طرح‌های برتر تحقیقاتی و معرفی پژوهشگرجوان با سن کمتر از ۴۰ سال از جمله بخش‌های این جشنواره بود.

برای مشاهد خبر تکمیلی و لیست کامل برگزیدگان این جشنواره اینجا را کلیک کنید.

کدخبرنگار7701س.ق

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,افتخارات