• تاریخ انتشار : 1402/12/19 - 13:21

درخشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جشنواره جایزه ملی ثریا

در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موفق به کسب مقام کنسولی برتر بین دانشگاه‌های کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در دومین جشنواره جایزه ملی ثریا که به همت دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان امور دانشجویان برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مقام کنسولی برتر را از آن خود کرد.

در متن تقدیرنامه‌ای که از سوی دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان به دانشگاه اهدا شده آمده است:

"کنسولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

با اهدای سلام

گام نهادن در مسیر خدمت به نظام اسلامی و فراهم آوردن زمینه‌های شکل‌گیری تمدن اسلامی از بزرگ‌راه دیپلماسی علمی و حضور دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه‌های کشور، تلاشی مضاعف، همتی بلند و انگیزه جهادی می‌طلبد.

امید است ظل عنایت ذات اقدس ربوبی، همچنان سربازی فداکار در زمره یاران صدیق انقلاب اسلامی به زعامت مقام عظمای ولایت باشید.

دکتر هاشم داداش‌پور

معاون وزیر و رییس امور دانشجویان"

کدخبرنگار: 7703م.ر

• گروه خبری :