• تاریخ انتشار : 1403/01/06 - 00:59

رییس دانشگاه از مراکز بهداشتی و درمانی فیروزکوه و دماوند بازدید کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عصر امروز از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان فیروزکوه و دماوند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی عصر امروز 5 فروردین ماه از مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه به صورت سرزده بازدید کرد.

وی ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن سال نو و خداقوت به همکاران که در ایام تعطیل از هیچ‌گونه خدمت‌رسانی فروگذار نکرده‌اند، به عیادت بیماران رفت و در جریان روند فعالیت مراکز قرار گرفت.

رییس دانشگاه به همراه دکتر ناصر خرمی مدیر حراست و مژگان کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان فیروزکوه، بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه، شبکه بهداشت و درمان دماوند، بیمارستان سوم شعبان و بیمارستان حضرت فاطمه(س) دماوند بازدید کرد.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق