• تاریخ انتشار : 1401/03/22 - 11:36

کلینیک غربالگری سرطان سینه در بیمارستان لقمان راه‌اندازی شد

کلینیک پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سرطان سینه در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی لقمان حکیم آغاز به کار کرد.

کلینیک  پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سرطان سینه در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی لقمان حکیم  آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل ازبیمارستان لقمان حکیم، همزمان با دهه کرامت کلینیک غربالگری سرطان سینه در مراسمی با حضور  جمعی از مسئولان بیمارستان افتتاح شد و رسما شروع به کار کرد.

در این مراسم دکتر محمدرضا حاجی اسماعیلی معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر افشین صبوری زاده معاون درمان مرکز، سعدی بنار مدیر مرکز، فاطمه گودرزی مدیر پرستاری و جمعی از اساتید و مسئولان حضور داشتند.

درمانگاه مذکور  روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 14 فعال است و  با حضور متخصص طب پیشگیری و پزشکی اجتماعی و ماماهای مجرب خدمات پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه به مراجعان ارایه می دهد.

علاقمندان برای دریافت خدمات مذکور می توانند به این درمانگاه که در ساختمان شماره یک بیمارستان لقمان، طبقه اول، درمانگاه اکتیو مستقر است مراجعه کنند و  از طریق مراجعه به سایت بیمارستان به نشانی www.lhmc.sbmu.ac.irیا تماس با شماره 55424230 می توانند برای اخذ نوبت اقدام کنند.