• تاریخ انتشار : 1402/03/10 - 09:21

انتصاب نماینده تام‌الاختیار معاونت آموزشی دانشگاه در آزمون‌های بورد

در حکمی از سوی معاون آموزشی دانشگاه سید آرمین بهرامی به عنوان نماینده تام الاختیار این معاونت در آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی سال 1402 منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، متن کامل این حکم به شرح زیر است.

برادر گرامی جناب آقای سید آرمین بهرامی

رییس محترم امور مالی معاونت آموزشی دانشگاه

سلام علیکم،

با توجه به تجربه و تعهد جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان نماینده تام‌الاختیار معاونت آموزشی دانشگاه در برگزاری چهل و دومین دوره آزمون ارتقای گواهینامه رشته‌های تخصصی وهفتادمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی و سی و هفتمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی که از تاریخ 1/4/1402 تا شهریورماه سال جاری در این دانشگاه برگزار می شود منصوب می‌شوید.

از جنابعالی انتظار می‌رود که با همکاری سایر عوامل اجرایی ذیربط و نمایندگان محترم وزارت متبوع در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه موفق و موید باشید.

دکتر محمدمهدی صدوقی

معاون آموزشی دانشگاه

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار انتصابات

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.