• تاریخ انتشار : 1402/04/14 - 19:29

بازدید وزیر بهداشت از روند طراحی سوالات آزمون‌ ارتقای دستیاری و گواهینامه تخصصی

دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت به همراه دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در دانشکده پرستاری و مامایی از روند طراحی سوالات آزمون ارتقای دستیاری و گواهینامه تخصصی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این بازدید وزیر بهداشت، با طراحان سوالات گروه‌های مختلف گفت‌و‌گو کرد و اساتید نسبت به سنوات قبل رضایتمندی خود را اعلام کردند.

دکتر محسن عباسی مشاور دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی نیز در حاشیه این بازدید گفت: امسال نیز مانند سالهای گذشته آزمون ارتقای دستیاری و گواهینامه تخصصی همزمان با همکاری واحدهای مختلف معاونت آموزشی وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

وی افزود: این آزمون همچون سالهای قبل در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی با حضور اعضای هیئت‌های بورد گروه‌های تخصصی و فوق تخصصی برگزار می‌شود.

به گفته دکتر عباسی اساتید ۲۶ گروه تخصصی از دانشگاههای سراسر کشور به دو گروه ۱۲ و ۱۴ رشته ای تقسیم شده بودند که هر کدام سه تا چهار روز به طراحی سوالات پرداختند.

وی افزود: پس از آن سوالات طراحی شده با همکاری تیم حراست و سنجش برای تکثیر و آماده سازی به ۱۰ قطب اموزش کشوری می‌رود و انشالله آزمون های ارتقا و گواهینامه در پایان هفته آتی برگزار می‌شود.

کدخبرنگار: ۷۷۰۰س.ع

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.