• تاریخ انتشار : 1396/03/13 - 12:39

دختران بسکتبالیست دانشگاه قهرمان شدند/تکرار شعار«تیم علوم پزشکی، فقط شهید بهشتی»

مسابقات ورزشی بسکتبال سه نفره در منطقه 10 وزارت بهداشت به میزبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، روز جمعه پنجم خرداد ماه برگزار شد و در این مسابقات که با شرکت دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و علوم بهزیستی و توانبخشی انجام شد؛ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مقام قهرمانی را کسب کرد.

دکتر وفایی مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: این مسابقات در راستای ترویج ورزش همگانی و در رشته بسکتبال سه نفره برگزار شد و خوشبختانه دانشجویان پرتوان دانشگاه توانستند بار دیگر شعار «تیم علوم پزشکی، فقط شهید بهشتی» را رقم بزنند.
همچنین در پایان این مسابقه نیز باحضور دکتر خانی جزنی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و دکتر وفایی، از تیم های برگزیده تقدیر به عمل آمد و مدال و جوایز ورزشی به آن ها اهدا شد. لازم به ذکر است دکتر وفایی مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دبیر مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ۱۰ کشور نیز می باشد.
روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه این افتخار بی نظیر را به کلیه دانشگاهیان تبریک عرض می نماید و آرزوی توفیقات روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال مسئلت دارد.