• تاریخ انتشار : 1402/01/22 - 11:38
دکتر زالی مطرح کرد؛

نقش دندانپزشکان در ارتقای شاخص‌های سلامت و افزایش امید به زندگی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پیامی ضمن گرامیداشت به مناسبت فرا رسیدن 23 فروردین ماه و روز دندانپزشک، بخش عمده‌ای از ارتقای شاخص‌های سلامت و همچنین افزایش امید به زندگی در دهه‌های اخیر را مرهون دانش و خدمات بی‌وقفه جامعه دندانپزشکی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن پیام دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

بخش عمده ای از افزایش امید به زندگی و همچنین ارتقای شاخص‌های سلامت طی دهه‌های اخیر مرهون پیشرفت‌های حوزه دندانپزشکی و تلاش‌های دندانپزشکانی است که با پیشگیری و درمان بیماری‌های دهان و دندان موجب بهبود کیفیت زندگی افراد می‌شوند.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به خود می‌بالد که با بهره‌گیری از توان علمی بیش از 120 عضو هیئت علمی و تعلیم بیش ازسه هزار دانش آموخته حوزه دندانپزشکی تا کنون دستاوردهای علمی سترگی تقدیم جامعه کرده است،

هویت دانشکده دندانپزشکی که به عنوان یکی از افتخارات بی‌بدیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شناخته می‌شود، مرهون وجود اساتید فرهیخته‌ای است که خشت به خشت این دانشکده را با هدف اعتلای علمی میهن و خدمت به هموطنان بنا نهاده‌اند و بدون شک با انتقال تجارب گرانقدر آنان به نسل جوان، در آینده نیز شاهد درخشش این دانشکده در سپهر علمی کشور و منطقه خواهیم بود.

فرا رسیدن 23 فروردین ماه و روز ملی دندانپزشک را به تمامی جامعه دندانپزشکی کشور به ویژه دانشجویان، اعضای هیئت علمی، متخصصان و فعالان حوزه دندانپزشکی دانشگاه تبریک گفته و توفیق روز افزون و بهروزی آنان را از پروردگار مسئلت دارم.
دکتر علیرضا زالی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

کدخبرنگار: 7703م.ر

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.