افتخارات دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1402/04/13 - 09:49

متخصص پزشکی ورزشی دانشگاه با تیم ملی فوتبال نوجوانان به جام جهانی می‌ رود

متخصص پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با صعود تیم ملی فوتبال نوجوانان به جام جهانی، با این تیم همراه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علی بیرجندی متخصص پزشکی ورزشی با سابقه فعالیت در تیم‌های فوتبال باشگاهی، تیم فوتبال جوانان و همراهی این تیم در رقابت‌های مقدماتی قهرمانی آسیا در قرقیزستان، با تیم ملی فوتبال نوجوانان راهی جام جهانی خواهد شد.

دکتر بیرجندی ضمن اعلام این خبر بر اهمیت همراهی متخصص پزشکی ورزشی با تیم‌های ورزشی حرفه‌‎ای تاکید و به نقش این افراد در پیشگیری، تشخیص و درمان مشکلات جسمانی بازیکنان اشاره کرد.

دکتر مهرشاد پورسعید نیز در خصوص جایگاه رشته پزشکی ورزشی در 2 زمینه ورزش حرفه‌ای و سلامت همگانی، تصریح کرد: حفظ سلامت، بهبود عملکرد، پیشگیری از آسیب و بیماری، شناسایی عوامل خطر در معاینات، انجام اقدامات تشخیصی، ارایه مشاوره‌های تغذیه‌ای مناسب ورزشکاران، لیست مکمل‌های لازم و مشاوره دوپینگ از جمله وظایف متخصص پزشکی ورزشی در همراهی با ورزشکاران حرفه‌ای است.

به گفته وی، در صورت بروز آسیب، ارایه خدمات دارویی، بهره‌گیری از مدالیته‌های فیزیوتراپی و توانبخشی و استفاده از روش‌های ورزش درمانی بر عهده متخصص پزشکی ورزشی خواهد بود.

دکتر پورسعید دانش این رشته را برای درمان مسائل فیزیکی و ارتقای سبک زندگی بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن و همچنین سنجش میزان استقامت، قدرت و سلامت فیزیکی افراد معمولی موثر دانست.

کد خبرنگار: 7702ی.ق

• گروه خبری : افتخارات

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.