افتخارات دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1402/10/26 - 10:39

نام 11 عضو هیئت علمی دانشگاه در بین دانشمندان برتر جهان

نام 11عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در فهرست یک درصد و دو درصد دانشمند برتر جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نظام ESI و دانشگاه استنفورد دو مدل معتبر جهانی برای رتبه‌بندی دانشمندهای برتر جهان ارایه می‌دهند، در فرایندهای این دو مدل رتبه‌بندی هم‌پوشی‌های موضوعی و رشته‌ای وجود دارد؛ از همین رو برخی از دانشمندان به طور مشترک در هر دو لیست دانشمندان برتر جهان قرار می‌گیرند.

دکتراسماعیل اکبری، دکتر فریدون عزیزی، دکتر افشین زرقی، دکتر جلال پور‌احمد، دکتر سید امیر‌محمد مرتضویان، دکتر سوده غفوری‌فرد، دکتر حمید احمدیه، دکتر فرزاد حدائق، دکتر پروین میرمیران، دکتر نادر جهان‌مهر و دکتر ساره صافی از جمله اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند که نام آن‌ها در این میان به چشم می‌خورد.

کدخبرنگار:7701س.ق

• گروه خبری : افتخارات

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.