• تاریخ انتشار : 1401/08/08 - 14:50

آموزش نحوه درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی در بیمارستان شهدای تجریش

دوره آموزشی مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی وقلبی (کد724-کد247) دربیمارستان شهدای تجریشبرگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان شهدای تجریش، در این دوره آموزشی سوپروایزران، سرپرستاران اورژانس و رابطان مربوطه مراکز دانشگاهی وغیر دانشگاهی با نحوه درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی آشنا شدند.

در این دوره آموزشی که توسط  معاونت درمان دانشگاه با هدف توانمندسازی پرستاران دراین زمینه برگزار شد، روح افزا کارشناس معاونت درمان ، دکتر علی رضایی متخصص قلب ودکترشریفی پور رییس بخش استروک بیمارستان شهدای تجریش به ارایه آموزش‌های لازم دراین خصوص پرداختند.

همچنین در کارگاه آموزشی مذکور  درخصوص تازه‌های تشخیصی، پیشگیری، درمان وفرایند پذیرش این بیماران بحث و بررسی صورت گرفت.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری