• تاریخ انتشار : 1400/09/29 - 12:54

اجرای طرح معاینات دوره ای کارکنان در بیمارستان شهدای گمنام

اجرای طرح معاینات دوره ای سالانه پرسنل بیمارستان شهدای گمنام توسط واحد بهداشت حرفه ای مرکز با همکاری مرکز طب کار بیمارستان مسیح دانشوری آغاز شد. اجرای طرح معاینات دوره ای سالانه پرسنل بیمارستان شهدای گمنام توسط واحد بهداشت حرفه ای مرکز با همکاری مرکز طب کار بیمارستان مسیح دانشوری آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان شهدای گمنام، مهندس فرخی کارشناس بهداشت حرفه ای بیمارستان با اشاره به آغاز این فرایند از  27 آذرماه هدف از اجرای این طرح را تشخیص زودرس بیماری ها و درمان به هنگام آنها عنوان کرد.

وی تشخیص زودرس بیماری ها و عوارض ناشی از کار، درمان به هنگام، جلوگیری از بروز بیماریهای شغلی، بررسی تاثیر عوامل زیان آور و محیط کار بر کارگران، ارزیابی روشهای پیشگیری و ایمنی برشمرد که توسط پزشک و کارشناس بهداشت حرفه ای موارد مربوطه مورد بررسی قرار می گیرد.

به گفته وی معاینات مذکور طبق دستورالعمل اجرایی سنجش سلامتی کارکنان در دوران اپیدمی کرونا انجام می پذیرد و قبل از شروع معاینات آزمایشات لازم و نمونه گیری از تمامی پرسنل مرکز با همکاری آزمایشگاه بیمارستان انجام شده است تا در هنگام معاینه توسط پزشک بررسی شود.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری,اخبار کرونا