• تاریخ انتشار : 1400/10/13 - 14:08

ارایه تسهیلات قرض‌الحسنه بانک سپه به کارکنان دانشگاه

مدیریت امور رفاهی دانشگاه از ارایه تسهیلات قرض‌الحسنه یکصد میلیون ریالی به کارکنان متقاضی دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مدیریت امور رفاهی، دکتر مهرداد اسماعیلی ضمن بیان این مطلب گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه یکصد میلیون ریالی بانک سپه به  قید قرعه به تعدادی از متقاضیان ارایه می شود.

به گفته مدیر امور رفاهی دانشگاه این تسهیلات بانک سپه با رسوب چهار درصد و بازپرداخت 36 ماهه است.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات مذکور باید دارای رابطه استخدامی رسمی، پیمانی و تبصره‌ای باشند و  در دو سال اخیر از تسهیلات قرض الحسنه سازمان اقتصاد اسلامی، بانک‌های مهر ایران، رسالت، بانک رفاه، بانک مسکن و بانک سپه استفاده نکرده باشند.

دکتر مهرداد اسماعیلی درخصوص نحوه ثبت نام برای این تسهیلات گفت: متقاضیان واجد شرایط می توانند از  18-22 دی‌ماه 1400 با مراجعه به سامانه رفاهی مدیریت امور رفاهی دانشگاه برای شرکت در قرعه کشی تسهیلات مذکور ثبت نام کنند. نتایج قرعه کشی مذکور متعاقبا اعلام می شود.

برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری