• تاریخ انتشار : 1401/02/05 - 14:09

ارایه خدمات بهداشتی در شبهای قدر توسط مرکز بهداشت شرق تهران

بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شرق تهران در شب های قدر به ارایه خدمات بهداشتی، ویزیت رایگان و واکسیناسیون کووید19 به عزاداران پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز بهداشت شرق، بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شرق تهران در شبهای قدر در  کمپین نذر سلامتی مشارکت کردند.

همزمان با فرارسیدن شب های قدر  و ایام شهادت امام علی (ع)، بسیج جامعه پزشکی مرکز بهداشت شرق تهران با حضور در محله نیروی هوایی و استقرار در اتوبوس خدمت با همکاری شهرداری منطقه 13در  طرح مذکور مشارکت کردند.

براساس این گزارش در قالب طرح مذکور خدمات بهداشتی، ویزیت رایگان پزشک، کنترل فشارخون، کنترل قند خون و واکسیناسیون کرونا انجام شد و مبتلایان به پرفشاری خون برای دریافت خدمات لازم به مراکز تخصصی ارجاع شدند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری