• تاریخ انتشار : 1399/10/29 - 11:19

اطلاعیه شماره دو مسکن بهشتی/ پایش صلاحیت متقاضیان انجام شد

مدیریت امور رفاهی دانشگاه اسامی متقاضیان دارای سوابق و یا مغایرت در پایش فرم(ج) مسکن بهشتی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی   sbmu به نقل از مدیریت امور رفاهی، مهرداد اسماعیلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از بررسی سوابق همکاران در استفاده از امکانات دولتی برای پیش ثبت نام مسکن بهشتی از طریق اداره کل راه و شهرسازی استان تهران خبر داد .

به گفته وی پایش صلاحیت فرم(ج) متقاضیان به اتمام رسیده و لیست افراد با مغایرت و دارای سابقه استخراج شده است.

مدیر امور رفاهی دانشگاه به مشمولان  دارای مغایرت پیوست(1) یادآور شد که نسبت به ارسال مجدد اطلاعات ثبت شده طبق فایل شماره(2) اقدام کرده و پس از تصحیح اطلاعات از طریق مکاتبه رسمی توسط روسای مراکز تابعه تا پنجم بهمن ماه 99 به این مدیریت ارسال شود.

به گفته وی  پیوست(3) شامل اسامی متقاضیانی است که با توجه به پایش مرحله نخست، دارای سابقه استفاده از تسهیلات دولتی هستند.و این افراد از لیست مرحله نخست مسکن بهشتی حذف شده و نیازی به اقدام مجدد ندارند.

پیوست(1) مشمولان دارای مغایرت

پیوست(2) فایل نمونه جهت تکمیل و اصلاح مجدد مشخصات مشمولین پیوست یک