• تاریخ انتشار : 1398/08/14 - 13:56
  • بازدید : 1077
  • تعداد بازدید : 149
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اهدای تمبر ویژه نشانگر رنگی تغذیه ای از سوی انستیتو تحقیقات تغذیه ای به سازمان غذا ودارو

تمبر نشانگر رنگی تغذیه ای از سوی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به سازمان غذا و دارو اهدا شد.

تمبر نشانگر رنگی تغذیه ای از سوی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به سازمان غذا و دارو اهدا شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا به میزبانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور و با حضور دکتر شانه ساز رییس سازمان غذاو دارو و دکتر جلال الدین میرزای رزاز برگزار شد.

 

در این مراسم ضمن اعلام امادگی خدمات انستیتو تحقیقات تغذیه ای در راستای مشکلات احتمالی در سیستم غذایی، بررسی شعار امسال روز جهانی غذا، اولویت جایگزینی نان های صنعتی و تولید خمیر و خمیر مایه، مقایسه میزان مصرف نمک در نان های سنتی و صنعتی تمبر نشانگر رنگی تغذیه ای از سوی انستیتو به سازمان غذا و دارو اهدا شد.

 

در بخشی از این مراسم دکتر حقیقیان از گروه تحقیقات سیاستگزاری انستیتو درک ذهنی مصرف کنندگان از برچسب گذاری محصولات غذایی و دکتر عدالتی دانشجوی دکتری سیاست گزاری غذا وتغذیه  تحلیل سیاست برچسب گذاری تغذیه ای در ایران را بررسی کردند.

 

دکتر عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و اشامیدنی سازمان غذا و دارو، دکتر عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مهندس پیروزبخت رییس سازمان ملی استاندارد ایران ، مهندس کاوه زرگران دبیر کل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، دکتر مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت صنایع وزارت صمت، دکتر چنگیز اسفندیاری مدیر کل  صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مراسم حضور داشتند.

 

انتهای پیام/

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 84821
کلید واژه