• تاریخ انتشار : 1398/03/11 - 13:44
  • بازدید : 1399
  • تعداد بازدید : 89
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اولین کنگره ملی اهدای عضو کشور برگزار می شود/پیوند اعضا آخرین راه نجات بیماران مبتلا به بیماری پیشرفته اعضا

نخستین کنگره ملی اهدای عضو کشور به همت واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان دکتر مسیح دانشوری 30-28 خرداد 98 برگزار می شود.

نخستین کنگره ملی اهدای عضو کشور  به همت واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان دکتر مسیح دانشوری 30-28 خرداد 98 برگزار می شود.


 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مسیح دانشوری،  نخستین کنگره ملی اهدای عضو کشور به همت واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان دکتر مسیح دانشوری 30-28  خردادماه 98 در سالن الجواد (ع) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود.

 

 

دکتر فرحناز صادق بیگی رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اعلام این خبر گفت: پیوند اعضا آخرین راه نجات بیماران مبتلا به بیماری پیشرفته اعضا است و اصلی ترین راه فراهم کردن عضو مورد نیاز برای این بیماران، موارد فوت شده به علت مرگ مغزی هستند.

 

وی افزود: در حال حاضر حدود 30 هزار نفر در لیست انتظار پیوند اعضا ( قلب، ریه، کبد، پانکراس و روده ) قرار دارند که روزانه 12 نفر از این لیست به علت نرسیدن عضو پیوندی فوت می کنند.

 

دکتر صادق بیگی با اشاره به آغاز  اهدای عضو از بیمار مرگ مغزی از سال 1380 در ایران و تاریخچه پیوند عضو در کشور و افزود:   فتوای حضرت امام خمینی (ره) آغازگر این اقدام حیات بخش بود؛  فتوایی که 31 اردیبهشت سال 1368 در پاسخ به درخواست دکتر فاضل وزیر بهداشت وقت صادر شد. گرچه 12 سال عملیاتی شدن این اقدام طول کشید، اما از سال 1380 تاکنون، 8000 مورد مرگ مغزی با اهدای عضو سبب نجات جان بیش از 18 هزار بیمار شده اند.

 

وی خاطرنشان کرد: واحد فراهم آوری اعضای پیوندی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری مفتخر است با 17 سال فعالیت در این زمینه و اهدای بیش از 5000 عضو، تامین کننده یک سوم کل اعضای مورد نیاز پیوند کشور و نجات جان بیماران باشد.

 

دکتر صادق بیگی در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: دو روز اول این کنگره اختصاص به سخنرانی های علمی و پانل های تخصصی دارد و 30 خردادماه دو کارگاه عملی با عناوین کارگاه شناسایی، تایید و مراقبت مغزی و کارگاه رضایت گیری در بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار  می شود. این کنگره دارای 15 امتیاز بازآموزی است و کلیه پزشکان و پرستاران می توانند در آن شرکت کنند.

 

انتهای پیام/

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 78848
کلید واژه