• تاریخ انتشار : 1400/02/28 - 09:27

بازدید مدیرکل حراست وزارت بهداشت از روند واکسیناسیون در دانشکده توانبخشی

مدیرکل حراست وزارت بهداشت از نحوه اجرای طرح واکسیناسیون کووید 19 در دانشکده توانبخشی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده توانبخشی، دکتر عبداللهیان مدیرکل حراست وزارت بهداشت به همراه دکتر قاسمی برومند مدیر حراست دانشگاه سه شنبه 28 اردیبهشت ماه 1400 از دانشکده توانبخشی بازدید کردند.

در این بازدید دکتر عبداللهیان از نزدیک در جریان روند اجرای واکسیناسیون در این مرکز تجمیعی قرار گرفت و نحوه ارایه خدمت توسط تیم مرکز بهداشت شمال مستقر در این دانشکده را مورد ارزیابی قرار داد.

وی ضمن بازدید مذکور با تیم بهداشتی و همچنین سالمندان و مراجعان به گفت و گو پرداخت و نظرات آنان را جویا شد.

کد خبرنگار: 7700س.ع

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری,اخبار کرونا