• تاریخ انتشار : 1401/06/28 - 10:42

برپایی موکب سلامت و خدمت رسانی به شهروندان در شهرستان پردیس

همزمان با اربعین حسینی(ع) موکب سلامت به منظور خدمت رسانی به شرکت کنندگان در راهپیمایی جاماندگان اربعین در شهرستان پردیس برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان پردیس، در این موکب که در مقابل امامزاده سلطان مطهر مستقر شده بود، تیم‌های بهداشتی متشکل از پزشک، روانشناس، مراقب سلامت، بهورز و اعضای بسیج جامعه پزشکی  به ارایه خدمت به شهروندان پرداختند.

براساس این گزارش خدمات ارایه شده در موکب سلامت شامل کنترل فشارخون، آموزش‌های روان،  جوانی جمعیت و پیشگیری از وبا بود.

کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پردیس نیز ضمن بازدید از موکب‌ها و ایستگاههای صلواتی در مسیر راهپیمایی بر سلامت مواد غذایی توزیع شده نظارت کردند.

همچنین با استقرار کانکس سیار در مقابل شبکه بهداشت و درمان پردیس، واکسیناسیون کرونا توسط تیم بهداشتی انجام شد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • گروه خبری : 120883