• تاریخ انتشار : 1400/03/31 - 12:25

برگزاری نشست هم اندیشی سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت در زمینه برنامه های سلامت کودکان

نشست هم اندیشی سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت در خصوص برنامه های سلامت کودکان برگزار شد.

نشست هم اندیشی سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت در خصوص برنامه های سلامت کودکان  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  sbmuبه نقل از معاونت امور بهداشتی، در ابتدای این نشست شهناز احمدی رییس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن بیان سخنانی به تبیین اهمیت برنامه های سلامت کودکان پرداخت.

وی در ادامه در مورد چک لیست ها، کارگاه های کودک سالم، مانا و احیای شیرخواران و کودکان مطالبی را بیان کرد.

سپس کارشناسان کودکان سه دانشگاه علوم پزشکی پایتخت به بحث و تبادل نظر درخصوص چک لیست ها و کارگاه ها پرداختند.

در خاتمه این نشست مقرر شد این جلسات هم اندیشی در خصوص برنامه های سلامت کودکان، هر  دو هفته یکبار در معاونت های بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران برگزار شود.

براساس گزارش مذکور در این جلسه هم اندیشی رییس گروه سلامت نوزادان، کودکان و شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کارشناسان سلامت نوزادان و کودکان معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی  حضور داشتند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری