• تاریخ انتشار : 1400/09/20 - 10:22

برگزاری وبینار آموزشی کنترل کانال های یونی و القاء تحریکات عصبی

وبینار آموزشی کنترل کانال های یونی و القاء تحریکات عصبی با استفاده از میدان های الکترومغناطیسی 23 آذرماه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وبینار آموزشی کنترل کانال های یونی و القاء تحریکات عصبی با استفاده از میدان های الکترومغناطیسی،  23 آذرماه ساعت 10 صبح  توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت رایگان  برگزار می شود.

بر اساس این گزارش انواع کانال های یونی، نقش کانال های یونی در سیستم های عصبی، روش های کنترل فعالیت کانال های یونی و اثرات میدان های الکترومغناطیسی بر فعالیت کانال های یونی از محورهای مورد بحث و تبادل نظر در وبینار کنترل کانال های یونی و القاء تحریکات عصبی است.

برای ثبت نام و  کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

کدخبرنگار:7701س.ق

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری