• تاریخ انتشار : 1400/03/26 - 11:15

برگزاری وبینار کشوری " مهارت های زایمان" در بیمارستان مهدیه

وبینار کشوری مهارت های زایمان به همت معاونت آموزشی بیمارستان مهدیه و با حضور متخصصان زنان و زایمان ، پزشکان عمومی و ماما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، دکتر شهرزاد زاده مدرس دبیر علمی این وبینار و  رییس بیمارستان مهدیه خاطرنشان کرد: در این وبینارکشوری 150 نفر از متخصصان زنانی، پزشکان عمومی و ماما از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شرکت داشتند.

به گفته وی در این دوره آموزشی که از امتیاز بازآموزی برای مشمولان برنامه آموزش مداوم کشوری برخوردار بود، اساتید و اعضای هیئت علمی گروه زنان و زایمان بیمارستان مهدیه به ارایه تازه ترین یافته های علمی و مهارتی در زمینه زایمان طبیعی پرداختند .

مدیریت مرحله اول و دوم زایمان، مدیریت زایمان ابزاری، مدیریت دیستوشی شانه، مدیریت زایمان بریچ، مدیریت خون ریزی بعد زایمان برخی از مباحث ارایه شده در این وبینار کشوری بود.

براساس این گزارش دکتر شهرزاد زاده مدرس دبیر علمی این وبینار، دکتر مریم ورزش نژاد دبیر اجرایی وبینار مذکور بودند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری