• تاریخ انتشار : 1401/05/11 - 10:55

برگزاری کارگاه استدلال بالینی ویژه دستیاران در بیمارستان مهدیه

کارگاه استدلال بالینی ویژه دستیاران گروههای آموزشی زنان، اطفال و رادیولوژی در مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی مهدیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، این کارگاه با حضور دکتر شهرزاد زاده مدرس رییس مرکز ، دکتر مریدی معاون آموزشی و پژوهشی مرکز و دکتر جاهد رییس بخش زنان مرکز برگزار شد.

براساس این گزارش رزیدنت‌های گروه‌های آموزشی زنان، اطفال و رادیولوژی مرکز در کارگاه مذکور پس از ارایه گزارش صبحگاهی با تشکیل گروه‌های کوچکی به بحث و بررسی سوژه های ارایه شده پرداختند.

در این کارگاه اساتید گروه های زنان و اطفال ضمن راهنمایی دستیاران در حل مسایل مطرح شده آموزش‌های لازم را ارایه کردند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • گروه خبری : 119287