• تاریخ انتشار : 1400/10/12 - 09:37

تسهیلات ویژه خرید موتورهای تکتاز به کارکنان دانشگاه ارایه می شود

مدیریت امور رفاهی از انعقاد قرارداد همکاری با شرکت تکتاز موتور(سوزوکی ژاپن) به منظور رفاه حال کارکنان دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مدیریت امور رفاهی، دکتر مهرداد اسماعیلی ضمن بیان این خبر گفت: براساس این تفاهم‌نامه همکاران دانشگاه می‌توانند به صورت حضوری یا مراجعه به سایت www.taktazmotor.comاز تسهیلات نقدی و اقساطی این شرکت  بهره مند شوند.

به گفته وی هنگام مراجعه حضوری به همراه داشتن بهشتی کارت (بن کارت بانک رسالت) برای احراز هویت، کپی شناسنامه و کارت ملی برابر اصل، استعلام کد پستی منزل و دسته چک صیاد الزامی است.

مدیر اموررفاهی دانشگاه خاطرنشان کرد: پیش از این قراردادی نیز با شرکت کویر موتور  منعقد شده است که همکاران می توانند براساس آن از تسهیلات خرید موتورسیکلت و دوچرخه استفاده کنند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,همایش و کنگره گالری