• تاریخ انتشار : 1400/05/05 - 10:15

تقدیر رییس دانشکده توانبخشی از تلاش کارکنان حراست در فرایند واکسیناسیون

رییس دانشکده توانبخشی در آستانه عید سعید غدیر خم از تلاش کارکنان حراست این دانشکده در فرایند واکسیناسیون قدردانی کر د.

رییس دانشکده توانبخشی در آستانه عید سعید غدیر خم  از تلاش کارکنان حراست این دانشکده در فرایند واکسیناسیون قدردانی کر د.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده علوم توانبخشی، دکتر روستایی رییس دانشکده در مراسمی با رعایت پروتکل های بهداشتی با اهدای لوح تقدیر از خدمات کارکنان حراست دانشکده توانبخشی در مرکز تجمیعی واکسیناسیون شمال قدردانی کرد.

دکتر روستایی  تلاش همکاران حراست این دانشکده را  در  ایجاد نظم‌ به فرایند واکسیناسیون در مرکز تجمیعی بهداشت شمال، خداپسندانه و ستودنی برشمرد.

وی  واکسیناسیون میلیون‌ها هموطن علیه بیماری کووید19 را یکی از خدمات مهم و بی‌سابقه عرصه سلامت عنوان کرد که در ماه‌های اخیر با تلاش رادمردان و شیر زنانی فداکار و نوع‌ دوست بهداشتی و درمانی در حال انجام است.

وی تلاش بی نظیر همکاران واحد حراست دانشکده را در ایجاد نظم و انضباط در مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشکده توان‌بخشی مثال زدنی برشمرد و حسن عمل و نیکویی رفتار آنان را شایسته تقدیر دانست.

دکتر روستایی در خاتمه سخنان خود با اهدای لوح تقدیر از این گروه منسجم و سختکوش قدردانی کرد.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری