• تاریخ انتشار : 1401/08/09 - 14:21

سمپوزیوم بین المللی تشخیص و درمان بیماری آتروقی عضلانی نخاعی برگزار شد

سمپوزیوم بین‌المللی غربالگری، تشخیص و درمان بیماران آتروفی عضلانی نخاعی (SMA)در بیمارستان کودکان مفید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این سمپوزیوم با مشارکت انجمن طب فیزیکی و توانبخشی، مرکز تحقیقات اعصاب کودکان بیمارستان مفید و مرکز تحقیقات طب فیزیکی و توانبخشی دانشگاه برگزار شد.

در این همایش اساتید و متخصصان رشته‌های مختلف از جمله نورولوژی اطفال، نورولوژی بالغین، ریه کودکان، ژنتیک، طب فیزیکی و توانبخشی، ارتوپدی، تغذیه و... به ارایه تازه ترین یافته‌های علمی در زمینه غربالگری، تشخیص و درمان‌ دارویی بیماری آتروفی عضلانی نخاعی پرداختند.

براساس این گزارش در همایش مذکور سخنرانانی خارجی نیز به ارایه مطالب و تجارب خود پرداختند.

همچنین آندونی یورتیزبرا متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و رییس انستیتو میالوژی فرانسه و عضو شبکه جهانی نوروماسکولار TREAT-NMD، ادواردو مالفاتی متخصص نورولوژی بالغان و center de reference de maladies neuromusculairesفرانسه، مارک الیو دگویس عضو انجمن نوروماسکولار کانادا و بیمارستان اطفال CHEOبه صورت آنلاین حضور داشتند و اطلاعات جدیدی را در زمینه این بیماری، درمان های آن و غربالگری ارایه دادند.

همچنین در این همایش در دو پنل ارزیابی و چالش‌های تشخیصی و درمان‌های نوین، پیشگیری درخصوص این بیماری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری