• تاریخ انتشار : 1399/05/29 - 15:51

مدرسه تابستانی «لیزر و فوتونیک پزشکی» برگزار می شود

مدرسه تابستانی «لیزر و فوتونیک پزشکی» به صورت مجازی در تاریخ 15 تا 20 شهریورماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شبکه ملی تحقیقات لیزر پزشکی کشور با همکاری مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی و مرکز تحقیقات لیزر پزشکی جهاد دانشگاهی در نظر دارد مدرسه تابستانی «لیزر و فوتونیک پزشکی» را به صورت مجازی در تاریخ 15 تا 20 شهریورماه سال جاری برگزار کند.

هدف از برگزاری این مدرسه تابستانی ترسیم چشم اندازهای زمینه کاری لیزر- پزشکی و بیوفوتونیک به محققین و دانشجویان تحصیلات تکمیلی میان رشته ای شامل فیزیک، فیزیک پزشکی، پزشکی، مهندسی های اپتیک و فوتونیک، مهندس پزشکی و پرتوپزشکی و تمامی رشته های زیستی است که بر حسب علایق پژوهشی کاربردی از نور را در زمینه کاری خود بهره برداری می کنند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت  www.laser.sbmu.ac.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن های 22718021-22749221 تماس بگیرند.

کدخبرنگار: 7703م.ر

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری