مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت بر ضرورت ارتقا جایگاه علمی کشور تاکید کرد
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اعلام حمایت از ایدههای فناورانه و کارآفرینی حوزه سلامت، گفت: تلاش افراد دارای تحصیلات عالی برای ارتقا سطح پژوهش و جایگاه علمی کشور، یک اتفاق مبارک در جامعه است.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اعلام حمایت از ایدههای فناورانه و کارآفرینی حوزه سلامت، گفت: تلاش افراد دارای تحصیلات عالی برای ارتقا سطح پژوهش و جایگاه علمی کشور، یک اتفاق مبارک در جامعه است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر حسین وطن پور در مراسم اختتامیه پنجمین دوره "Health MBA" جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی ضرورت توجه نخبگان به امر پژوهش را خواستارشد.
وی با اشاره به شکلگیری گسترده حس مسئولیت پذیری و دغدغهمندی در بین اقشار تحصیلکرده جامعه در بحران کرونا، تصریح کرد: تامین سریع ماسک و ضدعفونیکنندهها و حتی دستگاههای تولید ماسک توسط دانشجویان و اساتید دانشگاهی در سطح دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان نشاندهنده همین دغدغهمندیهاست.
دکتر وطن پور تاکید کرد: اگر دغدغه مداری در جوامع رواج پیدا نکند، جامعه به سمت رکود پیش رفته و همه افراد جامعه به آدمهای مصرف کننده تبدیل میشوند.
وی با اشاره به فرصتهای تولید شده در زمان شیوع کرونا، گفت: مراکز تحقیقاتی ما در حال فعالیت بر روی تولید دارو و واکسن کووید 19 هستند و پیشرفتهای مناسبی در تولید مواد اولیه دارویی حاصل شده است.
وی با استقبال از برگزاری دورههای کاربردی و کارآفرینانه همچون "ام بی ای سلامت" یا همان کارآفرینی در سلامت، خاطرنشان کرد: نباید در این دورهها به دنبال کمیت باشیم بلکه جذب افراد علاقمند و با انگیزه در این دورهها اهمیت بیشتری دارد.
وی با اشاره به قرارداد همکاری مشترک فناوری با چین و هنگ کنگ در زمینه سلامت ديجيتال و ژن تراپی، گفت: در در حال حاضر براي تولید داروهای ضد ویروس به روش "های تک" اقدامات خوبی صورت گرفته که همگی توسط دانشمندان داخلی مستعد و با انگیزه در حال انجام است.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به حمایت وزارت بهداشت از هسته هاي فناوری و شرکتهای دانشبنیان در بخش هاي مختلف زیستبوم فناوری از ایده بازار تا تجاري سازي محصولات، از حمایت علمی ایدههای فناورانه ضمن اعطای گرنت و يا ارائه تسهيلات خبر داد.
دکتر وطن پور ضمن اعلام حمایت و استقبال از ایدههای نوآورانه دانشآموختگان دورههای"ام بی ای سلامت" در دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت، عنوان کرد: پروژههای موفق در ایده بازارها ميتوانند در معرض سرمایهگذران قرار گيرند تا ارزش تجاري شدن انها نيز مشخص شود. همچنین در کمیته تجاریسازی که به صورت ماهانه برگزار میشود افراد فناور در مقابل افراد سرمایهگذار قرار ميگيرند تا از ایدههای خود دفاع کنند.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خاتمه با اشاره به تشکیل مجموعه هاي شتابدهنده تخصصي و معافیت های مالیاتی آنها برای حمایت از ایدههای حوزه سلامت، تصریح کرد: در حوزه فناوری تمامی زیرساختها آماده است و تلاش شده است تا به تمام درخواستها در اسرع وقت پاسخ مناسب داده شود.
همچنین دکتر علیرضا بهرامی رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این مراسم ضرورت تلاش برای دستیابی به موفقیت و فتح قلل علمی را یادآور شد.
وی با اشاره به فلسفه اصلی راهاندازی دورههای "ام بی ای سلامت" در جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: تغییر دیدگاه دانش آموختگان رشتههای علوم پزشکی به سمت کارآفرینی وارایه راه حلهای نوآورانه برای حل مشکلات و مسایل نظام سلامت بخشی از مهمترین اهداف تاسیس این دورههاست.
دکتر بهرامی با اشاره به فعالیت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزههای سلامت سالمندی، سلامت روان، دادهکاوی و HSE و حمایت از پروژههای این حوزه، تصریح کرد: جهاد علوم پزشکی تهران نیز با دارا بودن پتانسیلهایی همچون پژوهشکده لیزر، کلینک زخم و مرکز ژنتیک از ایدههای مرتبط حمایت میکند.
رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه با بیان اینکه در همکاری مشترک صاحبان ایده با جهاد دانشگاهی حق معنوی پروژه حفظ میشود، خطاب به دانشآموختگان دورههای Health MBA، تصریح کرد: کشور مسایل زیادی دارد که گره آن به دست افراد خلاق، ایدهپرداز و کارآفرینی همچون شما باز میشود و جهاد دانشگاهی نیز بستر و پیش نیازهای آن را فراهم کرده است.
دکتر مسعود حبیبی رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم با اشاره به بازخورد مثبت و کارایی دورههای Health MBA در حل مسایل جامعه و نظام سلامت، اظهار کرد: آموزش مفاهیم و سرفصلهای این دورهها برای تمامی افراد و مدیران مجموعههای مختلف می تواند بسیار مفید و راهگشا باشد. بسیاری از مسایل جامعه با اعتماد به جوانان مستعد و کارآفرین و هم جهت شدن و هم افزایی و همکاریهای بین بخشی مرتفع خواهد شد.
در ادامه مراسم دکتر سالار ارزیده معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی خطاب به دانش آموختگان، ابراز امیدواری کرد که پایان این دوره آغاز مسیری نو برای افراد باشد و گفت: مهارتهای کسب شده در این دوره، ابزار جدیدی درجعبه تفکر زندگی افراد ایجاد کرده که در حرفه و کار جدید بسیار مفید و کمک کننده خواهد بود.
همچنین دکتر پورعباسی کارآفرین و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مراسم با تاکید بر ضرورت ارائه آموزشهای مهارتی و کارآفرینی به دانش آموختگان رشتههای علوم پزشکی با هدف ایجاد توانمندی در برقراری ارتباط با سایر گروه های غیرپزشکی، عنوان کرد: 99 درصد کارآفرینی چیزی نیست که در دانشگاه میخوانیم و تجربه میکنیم، کارآفرینی دنیای متفاوتی است که باید آموخته و تجربه شود.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:7701س.ق