• تاریخ انتشار : 1400/10/25 - 09:10

نشست تخصصی هوای پاک، حقوق عامه با شعار اراده ملی برگزار می شود

نشست تخصصی هوای پاک، حقوق عامه با شعار اراده ملی به مناسبت روز ملی هوای پاک توسط دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار می شود.

نشست تخصصی هوای پاک، حقوق عامه با شعار اراده ملی  به مناسبت روز ملی هوای پاک توسط دانشکده بهداشت و ایمنی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده بهداشت و ایمنی، این نشست تخصصی با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه دوشنبه 27 دی‌ماه 1400 از ساعت 12-10 به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.

در این نشست موضوعاتی نظیر  عوامل موثر بر آلودگی و اقدامات صورت گرفته برای بهبود وضعیت شهر تهران،  آلاینده های هوای کلان شهر تهران و عوارض آن، اثرات بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در کشور و تکالیف قانون پاک، بایدها و نبایدها توسط اساتید و متخصصان مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

براساس این گزارش نشست مذکور با حضور  دکتر انوشیروان محسنی بندپی استاد دانشکده بهداشت و ایمنی و رییس مرکز تحقیقات کیفیت هوا و تغییر اقلیم، دکتر پیروز حناچی استاد دانشکده معماری دانشگاه تهران، دکتر عباس شاهسونی استادیار دانشکده بهداشت و ایمنی و رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت و دکتر داریوش گلعلی زاده سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست برگزار می شود.

برای شرکت در این نشست مجازی اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری