• تاریخ انتشار : 1400/06/30 - 09:36

وبينار آموزشی نحوه نگارش مقالات سیستماتیک مروري و متاآنالیز برگزار می شود

وبينار آموزشی نحوه نگارش مقالات سیستماتیک مروري و متاآنالیز توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه مهرماه 1400 برگزار می شود.

وبينار آموزشی نحوه نگارش مقالات سیستماتیک ریویو و متاآنالیز توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه مهرماه 1400 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی ، این وبینار آموزشی  با همکاری استارتاپ آموزشی پژوهشی آرکا در روزهای اول، هفتم و هشتم مهرماه برگزار می شود.

در این وبینار مجازی مباحثی نظیر آشنایی با پایگاه داده مناسب برای سیستماتیک ریویو، نگارش و توسعه استراتژی جستجو، آشنایی با مراحل انجام سیستماتیک ریویو بر اساس گایدلاین PRISMA، آشنایی با متاآنالیز و نحوه انجام آن و آشنایی با نرم افزار STATAمورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

شرکت در این وبینار برای تمامی علاقمندان به پژوهش آزاد بوده و به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا می شود.

براساس این گزارش وبینار مذکور در روزهای پنجشنبه اول مهرماه از ساعت  12-8 ، چهارشنبه هفتم مهرماه از ساعت  18-14 و پنجشنبه هشتم مهرماه از ساعت 12-8  برگزار می شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت www.arkascience.ir  مراجعه کنند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری