• تاریخ انتشار : 1400/10/13 - 08:22

وبینار « پزشکی دقیق و فرد محور در مدیریت درد» برگزار می شود

وبینار آموزشی «پزشکی دقیق و فرد محور در مدیریت درد» سه شنبه 14 دی ماه 1400 برگزار می شود.

وبینار آموزشی« پزشکی دقیق و فرد محور در مدیریت درد » سه شنبه 14 دی ماه 1400 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی، این وبینار آموزشی توسط مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه از ساعت 12 روز سه‌شنبه 14دی‌ماه به صورترایگان برگزار می شود.

در این وبینار دکتر سعید صفری متخصص بیهوشی و درد و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی به ارایه مطالب آموزشی می پردازد.

از مباحثی که در وبینار مذکور مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد می توان به مباحثی نظیر اهمیت مدیریت درد در درمان بیماری‌ها، مدیریت درد بر اساس تنوع فردی، کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی دقیق و فرد محور در مدیریت درد اشاره کرد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت  fnrc.sbmu.ac.irمراجعه کنند.

• گروه خبری : همایش و کنگره گالری